Συγκρίνουν Μανωλά, Βερμάελεν οι Άγγλοι

Δεδομένο και... προχωρημένο πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Κώστα Μανωλά, καθώς στο Νησί έχουν ξεκινήσει να συγκρίνουν τον διεθνή αμυντικό με τον Τόμας Βερμάελεν.

Δεδομένο και… προχωρημένο πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Κώστα Μανωλά, καθώς στο Νησί έχουν ξεκινήσει να συγκρίνουν τον διεθνή αμυντικό με τον Τόμας Βερμάελεν. Ο Βέλγος άφησε την Άρσεναλ για την Μπαρτσελόνα έναντι 15 εκατ. λιρών περίπου και ο άσος του Ολυμπιακού δεν είναι απλά ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του, αλλά και καλύτερός του σύμφωνα με τους Άγγλους.


Σε άρθρο του «HITC SPORT» έγινε μια καταμέτρηση των αριθμών και των στατιστικών των δύο παικτών. Με την υποσημείωση ότι ο Ολυμπιακός δέχεται μεγαλύτερη πίεση στο Τσάμπιονς Λιγκ απ’ ότι η Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Μανωλάς είναι ανώτερος στις περισσότερες κατηγορίες του Βερμάελεν, για τον οποίο έγινε καταμέτρηση μόνο απ’ τις 14 συμμετοχές του το 2013/14 στο αγγλικό πρωτάθλημα (και του Μανωλά μόνο απ’ τα 7 ματς στην Ευρώπη).


Ο Έλληνας αμυντικός έχει παραπάνω από τα διπλάσια τάκλιν απ’ τον Βέλγο, επίσης διπλάσια κοψίματα στην περιοχή, ενώ είναι καλύτερος και στο να ακολουθά τον παίκτη στην περιοχή. Ο Βερμάελεν, ωστόσο, έκανε κατά μέσο 0,4 φάουλ έναντι 1,1 του Μανωλά και δίνει καλύτερες πάσες, με τους δυο τους να… αναδεικνύονται ισόπαλοι στα κερδισμένα οφσάιντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.