Κούστσακ: «Σκλάβος της Μάντσεστερ»

Σαν σκλάβος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νιώθει ο Τόμας Κούστσακ εκφράζοντας έντονα την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.

Σαν σκλάβος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νιώθει ο Τόμας Κούστσακ εκφράζοντας έντονα την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ. Ο Πολωνός γκολκίπερ  δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον καθώς δεν του έχει δώσει καμία ευκαιρία. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Μάντσεστερ έχει ως βασική του επιλογή τον Νταβίντ Ντε Χέα ενώ έχει δώσει ευκαιρίες και στους  Άντερς  Λίντεγκαρντ και Μπεν Άμος  σε αντίθεση με τον Κούστσακ που δεν έχει αγωνιστεί.

«Έχω γίνει σκλάβος της Μάντσεστερ. Είμαι ενοχλημένος, αλλά δεν θέλω να συκοφαντήσω ή να επικρίνω τον κύριο Φέργκιουσον, δεν είναι του στιλ μου. Του μίλησα πρόσφατα, του ζήτησα να με αφήσει να φύγω τώρα, πριν από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Του είπα ότι θέλω να επιστρέψω στην Εθνική, επειδή το Euro πλησιάζει, αλλά από ότι φαίνεται δεν τον νοιάζει» δήλωσε αρχικά ο 29χρονος Πολωνός. 

Τέλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το «πάγωμα» του δανεισμού του στη Λίντς από τους «κόκκινους διαβόλους»: «Η πιθανότητα δανεισμού για δύο μήνες στη Λιντς ήρθε δύο βδομάδες αργότερα. Ο σύλλογος την μπλόκαρε. Ήταν μια αχτίδα ελπίδας για εμένα. Θα θύμιζα στον τεχνικό της Πολωνίας ότι υπάρχω, αλλά ο σύλλογος δεν ενέκρινε την πρόταση. Σέβομαι τον Φέργκιουσον, γιατί για μένα είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά ελπίζω ότι θα με αφήσει τον Ιανουάριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.