Λέστερ: Τίτλοι τέλους για τον Μόργκαν (pic – vids)

Ο 37χρονος αρχηγός της Λέστερ, Γουες Μόργκαν, αποσύρεται στο τέλος της σεζόν από την ενεργό δράση. Μένει στο σύλλογο σε άλλο πόστο.

Ο Τζαμαϊκανός αμυντικός οδήγησε την Λέστερ με προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη φοβερή σεζόν 2015-16 και φέτος πέρασε αλλαγή στον τελικό κυπέλλου με την Τσέλσι για να σηκώσει και το FA Cup και μετά να αποσυρθεί.Η Λέστερ υποδέχεται την Τότεναμ στο King Power Stadium την ερχόμενη Κυριακή (23/5, 18.00) στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της σεζόν.

Ο Μόργκαν μετακόμισε στη Λέστερ από την Νότιγχαμ Φόρεστ τον Ιανουάριο του 2012 και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μέτρησε 324 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έχασε λεπτό στη σεζόν που οι αλεπούδες κατέκτησαν την Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα είχε πετύχει το καθοριστικό γκολ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) που έφερε τον σύλλογο ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

“Είναι πολύ σημαντικό για τους αρχηγούς να μην είναι εγωϊστές. Να σκέφτονται όλη την ομάδα και όχι μονάχα τους εαυτούς τους. Πρέπει να προσέχεις την ομάδα, αυτή είναι η δουλειά ενός αρχηγού και ο Γουές το έκανε με καταπληκτικό τρόπο”. είπε ο μάνατζερ της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς

Η απόφαση να έρθω στη Λέστερ ήταν μια από τις καλύτερες στη ζωή μου. Οι φίλαθλοι ήταν πάντα ευγενικοί μαζί μου και πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και την καρδιά μου για αυτούς”. δήλωσε ο Μόργκαν στο επίσημο σάιτ του συλλόγου

Τελευταία φορά θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας και ο Αυστριακός αμυντικός, Κρίστιαν Φουξ, που αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 6 χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.