“Γκέλα” για τη Λίβερπουλ

Η εντός έδρας ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι θετικό αποτέλεσμα. Αυτή με τη Νόριτς, επίσης στο "Άνφιλντ", όχι. Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με τα "καναρίνια" και έχασε δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς.

Η εντός έδρας ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι θετικό αποτέλεσμα. Αυτή με τη Νόριτς, επίσης στο “Άνφιλντ”, όχι. Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με τα “καναρίνια” και έχασε δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς προηγήθηκε με τέρμα του Κρεγκ Μπέλαμι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 61′ από τον Χολτ και δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Ήταν η τρίτη φετινή ισοπαλία των “κόκκινων” σε πέντε παιχνίδια ως τώρα στο γήπεδό τους και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Σε συνδυασμό με τη νίκη της Νιουκάστλ επί της Γουίγκαν η Λίβερπουλ έμεινε στο -4 από την τέταρτη θέση και στο -7 από την κορυφή… για την ώρα. Θετική πορεία κάνει η Νόριτς που έφτασε τους 12 βαθμούς και δείχνει ικανή να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Κάραγκερ, Τζόνσον, Σκρτελ, Ενρίκε, Ντάουνινγκ (80′ Κάρολ), Τζέραρντ, Άνταμ, Κάιτ (90’+1′ Άγκερ), Σουάρες, Μπέλαμι (69′ Χέντερσον)

ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Μπαρνέτ, Νότον, Τίρνι, Μάρτιν, Φοξ, Χούλαχαν, Μπένετ (57′ Χολτ), Πίλκινγκτον (90’+3′ Κροφτς), Τζόνσον, Μόρισον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.