Γκουαρδιόλα: Καλύτερα ο Ντε Μπρόινε, προέχει η Μπράιτον

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα για τους τρεις τελευταίους αγώνες της σεζόν.

Ο Βέλγος υπέστη μυϊκό τραυματισμό και έχει να αγωνιστεί από την πρόκριση της Σίτι στον τελικό του Champions League. Ο Καταλανός τεχνικός επιβεβαίωσε πως θα ταξιδέψει με την αποστολή για τον αγώνα στο Μπράιτον (18/5, 21.00). Η πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά τον αγώνα με τους γλάρους, φιλοξενεί την Έβερτον στο Έτιχαντ για να κλείσει τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, και στις 29 του μηνός έχει ραντεβού με την ιστορία στον εμφύλιο με την Τσέλσι.

“Προπονείται τις τελευταίες δύο μέρες, αισθάνεται καλά. Ο Κέβιν είναι σημαντικός όπως όλοι είναι σημαντικοί. Θα ξαναδούμε την κατάσταση του και αποφασίσουμε αν είναι σε θέση να παίξει τα επόμενα παιχνίδια. Θα έχουμε έξι ημέρες για να επικεντρωθούμε στον τελικό μετά το παιχνίδι με την Έβερτον (23/5). Τώρα προέχει το παιχνίδι με την Μπράιτον. Είμαι σίγουρος ότι δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε για τον τελικό του Champions League, εάν δεν είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες κόντρα σε Μπράιτον και Έβερτον. Αύριο θα παίξουμε για να κερδίσουμε ξανά και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσουμε στον τελικό. Στις έξι ημέρες, θα επικεντρωθούμε περισσότερο στην Τσέλσι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.