Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ 1-2: Λυτρωτής Άλισον (hls)

Η Λίβερπουλ κυριάρχησε της Γουέστ Μπρομ. Έκανε 26 τελικές προσπάθειες, είχε 77% κατοχή μπάλας και τελικά χρειάστηκε γκολ του τερματοφύλακα Άλισον στην τελευταία φάση του αγώνα για να πάρει το εξαιρετικά κρίσιμο τρίποντο στην μάχη του Champions League.

Μια ομάδα είχε κίνητρο στο γήπεδο και ήταν φυσικά η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Με την εκκίνηση του αγώνα έκανε τρεις φάσεις και δεν σκόραρε απέναντι στην υποβιβασμένη Γουέστ Μπρομ και στην πρώτη φάση τιμωρήθηκε.

Από ασίστ του Ματέους Περέιρα ο Ρόμπσον-Κάνου έφυγε απέναντι από τον Αλίσον και τον νίκησε για το 1-0 (15′). Η Λίβερπουλ συνέχισε να απειλεί και ο Σαλάχ ήταν αυτός που ισοφάρισε με ωραία εκτέλεση (33′).

Ο Φιρμίνο είχε δοκάρι στο 34ο λεπτό, οι τελικές προσπάθειες στο ημίχρονο για τους κόκκινους ήταν 13 και η κατοχή μπάλας στο εξωφρενικό 74% αλλά το σκορ… 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Η Λίβερπουλ είχε κατασκηνώσει στα πέριξ της περιοχής της Γουέστ Μπρομ και έφτασε κοντά στο γκολ της νίκης αρκετές φορές αλλά ο τερματοφύλακας Τζόνστον και η αστοχία δεν επέτρεψαν στον Κλοπ να χαμογελάσει.

Τελικά αυτό συνέβη στην τελευταία φάση του αγώνα, στην 26η τελική προσπάθεια με σκόρερ τον τερματοφύλακα Άλισον ο οποίος ανέβηκε στην επίθεση για το τελευταίο κόρνερ του αγώνα. Με ωραία κεφαλιά ο τερματοφύλακας των κόκκινων έκανε το 2-1 και η Λίβερπουλ συνεχίζει να κρατάει στα χέρια της την τύχη της στην μάχη για ένα εισιτήριο στο Champions League.

Γουέστ Μπρομ : Τζόνστον – Φέρλονγκ, Ατζάγι, Μπάρτλεϊ, Τάουνσεντ – Φίλιπς, Γκάλαγκερ, Γιοκούσλου (75′ Λίβερμορ), Ντιανγκανά (73′ Μέιτλαντ-Νάιλς) – Κόστα Περέιρα, Ρόμπσον-Κάνου (82′ Γκραντ)

Λίβερπουλ : Αλίσον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Γουίλιαμς (84′ Βαϊνάλντουμ), Ρόμπερτσον – Τιάγκο, Φαμπίνιο, Τζόουνς (59′ Σακίρι) – Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.