Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Σουάρες

Για πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ, κάνει λόγο ο καταλανικός Τύπος.

Για πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ, κάνει λόγο ο καταλανικός Τύπος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ουρουγουανού επιθετικού, προκειμένου να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, τον πρώτο σκόρερ του αγγλικού πρωταθλήματος.


Ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όμως δεν έχει προχωρήσει στην κατάθεση πρόταση για την απόκτησή του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ευρώπης σκοπεύουν να προσφέρουν στους «κόκκινους» 60 εκατομμύρια ευρώ, μετά από σχετική εισήγηση του Κάρλο Αντσελότι. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της Λίβερπουλ έχει ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν παραχωρείται, ενώ και ο Ουρουγουανός εμφανίζεται ευχαριστημένος πλέον στο αγγλικό λιμάνι και δύσκολα θα αποχωρήσει το εφετινό καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.