Η Γιουνάιτεντ βάζει, η Άρσεναλ… μπάζει!

Εντυπωσιακή ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κατάφερε να μετατρέψει το ντέρμπι με την Άρσεναλ σε περίπατο κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 8-2! Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ και προηγήθηκε 3-1 στο ημίχρονο για να φτάσει στο τελικό 8-2 με τον Ρούνι να σημειώνει χατ τρικ.

Εντυπωσιακή ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κατάφερε να μετατρέψει το ντέρμπι με την Άρσεναλ σε περίπατο κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 8-2! Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ και προηγήθηκε 3-1 στο ημίχρονο για να φτάσει στο τελικό 8-2 με τον Ρούνι να σημειώνει χατ τρικ.

Στο «Θέατρο των Ονείρων» στήθηκε ένα τεράστιο πάρτι από μεριάς γηπεδούχων, που βρήκαν απέναντί τους ένα σύνολο ανήμπορο να αντισταθεί και να αντιδράσει. Τρία γκολ από τον Ρούνϊ, δύο από τον Γιάνγκ και ένα από ένα για τους Γουέλμπεκ, Νάνι και Παρκ! Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι Λονδρέζοι, λόγω αποβολής του Τζένκινσον στο 77′.

Η Άρσεναλ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε πολλές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία της, καθώς παρουσίασε προβλήματα τόσο στο χώρο της μεσαίας γραμμής όσο και στην άμυνα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Έβανς, Σμάλινγκ, Άντερσον (69′ Γκιγκς), Νάνι (69′ Παρκ), Γιανγκ, Κλέβερλι, Ρούνει, Γουέλμπεκ (35′ Ερνάντες).
Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σζέσνι, Κοστσιέλνι, Ντζουρού, Τζένκινσον, Τραορέ, Ροζίτσκι, Γουόλκοτ (85′ Λάνσμπερι), Ράμσεϊ, Αρσάβιν, Κοκλέν, Φαν Πέρσι (85′ Σαμάκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.