«Έτρεχε σαν …κλέφτης ο Ρονάλντο»!

Ο Ερίκ Τζεμπά-Τζεμπά δεν κατάφερε να κάνει καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχει πολλά να θυμάται από τη θητεία του στο «Όλντ Τράφορντ» και πάνω απ' όλα την ταχύτητα του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Ερίκ Τζεμπά-Τζεμπά δεν κατάφερε να κάνει καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχει πολλά να θυμάται από τη θητεία του στο «Όλντ Τράφορντ» και πάνω απ’ όλα την ταχύτητα του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο 32χρονος Καμερουνέζος, ο οποίος είχε μετακομίσει στη Γιουνάιτεντ από τη Ναντ το 2003 -την ίδια εποχή με τον Πορτογάλο-, μιλώντας στον «Guardian» τόνισε ότι από τότε ήταν φανερό ότι ο 17χρονος Ρονάλντο ήταν κάτι ιδιαίτερο.

«Στην προπόνηση, με την ταχύτητα που είχε ως 17χρονος, ήταν σαν αυτοκίνητο. Ήταν τόσο γρήγορος. Έπρεπε να τον κλωτσήσω για να του πάρω τη μπάλα. Έτρεχε σαν να είχε κλέψει κάτι, σαν κλέφτης», είπε ο Τζεμπά Τζεμπά, ο οποίος έμεινε μόλις δύο χρόνια στο «Όλντ Τράφορντ» και έπειτα από θητείες σε Άστον Βίλα, Μπέρνλι, Κατάρ SC, Οντένσε και Χάποελ Τελ Αβίβ, σήμερα αγωνίζεται στην Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Ο πρώην διεθνής Καμερουνέζος θεωρείται ως μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Γιουνάιτεντ, αλλά ο ίδιος δεν το βλέπει έτσι:

«Ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα να παίξω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ερίκ Καντονά ήταν ο ήρωάς μου και ακόμα και σήμερα όταν γυρνάω στο Καμερούν με φωνάζουν Καντονά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.