Σέλουκ: «Δυσαρεστημένος ο Τουρέ»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάγια Τουρέ από τη Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Ντιμίτρι Σέλουκ, λόγω μια παράλειψης της διοίκησης των «πολιτών».

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάγια Τουρέ από τη Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Ντιμίτρι Σέλουκ, λόγω μια παράλειψης της διοίκησης των «πολιτών». Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή, το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι ξέχασε τα γενέθλια του πελάτη του, έχει δυσανασχετήσει, τόσο τον ίδιο, όσο και τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά, ο Σέλουκ υπογράμμισε: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει αυτό το καλοκαίρι ο Γιάγια. Είναι πολύ δυσαρεστημένος. Αυτό που έγινε στα γενέθλιά του σημαίνει πως ο σύλλογος δεν νοιάζεται γι’ αυτόν. Ήταν μία απόδειξη. Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, ότι τον αγαπάνε αλλά το ξέχασαν. Μα τον Γιάγια; Τον παίκτη που τους βοήθησε τόσο να πάρουν δύο πρωταθλήματα; Αν ένας παίκτης σαν κι αυτόν πήγαινε στη Λίβερπουλ, θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και θα τον είχαν σαν Θεό. Στη Σίτι όμως δεν αντιμετωπίζεται σαν ήρωας, αλλά σαν. κανένας. Έτσι τον κάνει η ομάδα να αισθάνεται, γι’ αυτό σκέφτεται να φύγει. Και θα το κάνει να συνεχιστεί αυτό».

Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Τουρέ υπογράμμισε: «Δεν το κάνουμε αυτό για να πάρει περισσότερα λεφτά. Θα μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα με λιγότερα λεφτά. Αν νομίζουν πως μπορούν να αγοράσουν τα πάντα, κάνουν λάθος. Απλά νομίζω πως δεν τους νοιάζει. Μόνο ένας ανόητος θα ήθελε να φύγει ο Γιάγια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.