Καπάκι…τουαλέτας προς τιμήν της Χαλ! (pics)

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε αγγλική εταιρία ειδών υγιεινής για να τιμήσει τη συμμετοχή της Χαλ Σίτι στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας!

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε αγγλική εταιρία ειδών υγιεινής για να τιμήσει τη συμμετοχή της Χαλ Σίτι στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας!

Η Ideal Standard, η οποία εδρεύει στο Χαλ και απασχολεί στην περιοχή 300 εργαζομένους, κατασκεύασε ένα ειδικό …καπάκι λεκάνης τουαλέτας, το οποίο στην έξω πλευρά φέρει τα χρώματα της Χαλ και όταν το ανοίγεις βλέπεις το πρόσωπο του προπονητή των «τίγρεων» Στιβ Μπρους!

Η Χαλ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ το Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ» για το FA Cup και ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Κιθ Μπόουντ ευχήθηκε πως το …πρωτότυπο αναμνηστικό με τον εύγλωττο τίτλο «Steve Bruce Tigers Toilet Seat» θα φέρει τύχη στην ομάδα.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ομάδα της πόλης μας και θέλαμε να κάνουμε κάτι για να τιμήσουμε το επίτευγμά της και να γνωστοποιήσουμε σε όλους πως την υποστηρίζουμε.

Είναι κάτι αστείο και διαφορετικό, αλλά λόγω της κληρονομιάς μας και των εφευρετικών σχεδιαστών μας, καταλαβαίνουμε το μπάνιο καλύτερα από τον καθέναν και ξέρουμε πως ο κόσμος θέλει προσωποποιημένες λύσεις για την τουαλέτα του στο σπίτι.

Ας ελπίζουμε πως το καπάκι αυτής της τουαλέτας δεν θα είναι το μόνο που θα σηκώσει ο Στιβ Μπρους αυτό το Σαββατοκύριακο», ανέφερε ο Μπόουντ και σίγουρα οι «τίγρεις» ελπίζουν επίσης πως η Άρσεναλ δεν θα…τραβήξει καζανάκι στις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία τους…

Δείτε την έμπνευση της Ideal Standard, που θα τεθεί σε δημοπρασία με τα κέρδη να πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.