Ρομέου: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση»

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, Οριόλ Ρομέου, σχολίασε για τη μετεγγραφή του στους Άγγλους πως ήταν μια αν μη τι άλλο δύσκολη απόφαση.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, Οριόλ Ρομέου, σχολίασε για τη μετεγγραφή του στους Άγγλους πως ήταν μια αν μη τι άλλο δύσκολη απόφαση. Την Πέμπτη έγινε γνωστό πως οι «μπλε» τα βρήκαν σε όλα για την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού μέσου ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

«Η Τσέλσι είναι μια σπουδαία επιλογή για εμένα. Να αφήσω όμως τη Μπαρτσελόνα ήταν πολύ δύσκολο αλλά πρέπει να αρπάξω την ευκαιρία αυτή»,τόνισε ο Ισπανός παίκτης.

Στη συμφωνία ανάμεσα στους δυο συλλόγους υπάρχει και μια λεπτομέρεια η οποία αναφέρει πως οι «μπλαουγκράνα» θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 8.7 εκατ. ευρώ μετά από ένα χρόνο ή 13 εκατ. ευρώ μετά από δυο χρόνια.

Ο Ρομέου καλείται να καλύψει το κενό του Μίκαελ Εσιέν που είναι τραυματίας και στο θέμα αυτό τοποθετήθηκε και ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντρέ Βίλας Μπόας. «Η κάλυψη του κενού που άφησε ο Εσιέν είναι μέρος της μετεγγραφής του Ρομέου. Αυτός είναι ένας από τους πιο νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στη θέση αυτή».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.