Ρότζερς: «Φέτος ήταν μόνο η αρχή…»

Σίγουρος πως η Λίβερπουλ θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη του χρόνου εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Σίγουρος πως η Λίβερπουλ θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη του χρόνου εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς. Μπορεί το φετινό πρωτάθλημα να γλίστρησε από τα χέρια των παικτών της Λίβερπουλ, αφού πλέον για να κατακτήσουν τον τίτλο θα πρέπει να κερδίσουν τη Νιούκαστλ και να χάσει η Σίτι από τη Γουέστ Χαμ την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο αυτό δεν απογοητεύει τον 41χρονο προπονητή, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών του και προανήγγειλε ενίσχυση του ρόστερ.   

«Αυτή είναι μόνο η αρχή για μας. Η πορεία μας στο πρωτάθλημα είναι ίσως η καλύτερη τα τελευταία 24 χρόνια. Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι 33 ετών και φέτος έφθασε πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πραγματοποιήσαμε την πιο πειστική χρονιά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Σκεφτείτε την εμπειρία των παικτών μας που θα έχουν τη νέα σεζόν. Σκεφτείτε πως θα είναι οι Στέρλινγκ, Φλάναγκαν, Χέντερσον, Άλεν, Κοουτίνιο. Είναι όλοι τους νέοι παίκτες. Θα βελτιωθούμε αλλά το ίδιο περιμένω και από τις υπόλοιπες ομάδες.

Η επιστροφή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι που θέλουμε να ευχαριστηθούμε. Έχουμε δείξει την ποιότητα μας ως ομάδα και θα ενισχυθούμε το καλοκαίρι. Οι φίλαθλοι μας έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται και θα συνεχίσουν να ονειρεύονται γιατί τη νέα σεζόν θα είμαστε καλύτεροι.

Η ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας ήταν πιθανόν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου. Ήταν απαίσια. Είδατε την αντίδραση των φιλάθλων μας στην κερκίδα και ανάλογη ήταν η αντίδραση των παικτών μου στα αποδυτήρια. Στο 3-0 ήμασταν άνετοι αλλά μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το μομέντουμ ενός παιχνιδιού μπορεί να αλλάξει γρήγορα», ήταν τα λόγια του Ρότζερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.