Το πορτρέτο του Τζέιμς Γουίλσον

Ποιος είναι ο 18χρονος Τζέιμς Γουίλσον, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με δύο γκολ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Χαλ.

Ποιος είναι ο 18χρονος Τζέιμς Γουίλσον, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με δύο γκολ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Χαλ.

Ο Ράιαν Γκιγκς έδωσε ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες στο παιχνίδι απέναντι στις «τίγρεις», ωστόσο αυτός που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο νεαρός επιθετικός, που σφράγισε την πρώτη του εμφάνιση στο «Όλντ Τράφορντ» σκοράροντας δύο φορές στη νίκη της Γιουνάιτεντ με 3-1.

Ο Γουίλσον, γεννημένος στο Στάφορντσαϊρ στις 1/12/1995, έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα Under 18 της Γιουνάιτεντ σε ηλικία μόλις 15 ετών, σκοράροντας μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή απέναντι στην Έβερτον, ενώ ξεχώρισε πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε ένα ματς κόντρα στη Νιούκαστλ.

Το όνομά του ακούστηκε για πρώτη φορά νωρίτερα τη φετινή σεζόν, όταν σημείωσε χατ-τρικ με την ομάδα Under 21 απέναντι στη Γουλβς, ενώ νωρίτερα σκόραρε πέντε φορές σε έξι συμμετοχές στο UEFA Youth League.

Έχει αντιπροσωπεύσει την Εθνική Αγγλίας σε επίπεδα Under 15, Under 16 και Under 19, ενώ ήταν στην αποστολή της Γιουνάιτεντ για το ματς με τη Νιούκαστλ τον περασμένο Απρίλιο.

Ο νεαρός, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο την ημέρα των 17ων γενεθλίων του το 2012, φορά τη φανέλα με το νούμερο 47 στη Γιουνάιτεντ και στην Αγγλία ήδη στοιχηματικά πρακτορεία τον θεωρούν υποψήφιο για να συμπεριληφεί στην αποστολή της Αγγλίας για το Μουντιάλ!

Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Γουίλσον έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο «Όλντ Τράφορντ» φορώντας μαύρα ποδοσφαιρικά παπούτσια, σε αντίθεση με τα πιο φανταχτερά χρώματα που κυριαρχούν εσχάτως στους αγωνιστικούς χώρους. Οι Άγγλοι θεωρούν πως έτσι ο Ράιαν Γκιγκς συνέχισε την παράδοση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που επέτρεπε μόνο στους καθιερωμένους παίκτες της πρώτης ομάδας να φορούν χρωματιστά παπούτσια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.