Προφυλάσσει τον Κουτίνιο ο Ρότζερς

Δε θα αγωνιστεί κόντρα στη Γουέστ Μπρομ ο Φιλίπε Κουτίνιο, προκειμένου να προφυλαχτεί, όπως ξεκαθάρισε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Δε θα αγωνιστεί κόντρα στη Γουέστ Μπρομ ο Φιλίπε Κουτίνιο, προκειμένου να προφυλαχτεί, όπως ξεκαθάρισε ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις των «κόκκινων», όμως θεωρεί πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί. Ο 21χρονος παίκτης είχε τραυματιστεί στην ισοπαλία 2-2 με τη Σουόνσι τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε δεν είχε αγωνιστεί σε κανένα ματς της αγγλικής ομάδας.

Ο Ρότζερς τόνισε για την επιστροφή του Κουτίνιο στις προπονήσεις: «Επέστρεψε στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Νομίζω πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος να παίξει και πάλι. Έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό στον ώμο του, οπότε το μόνο που απομένει είναι να επιστρέψει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θέλουμε. Μέχρι στιγμής δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μοιάζει σα να μη έλειψε μέρα από τις προπονήσεις. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και είναι πλέον διαθέσιμος. Είναι ωραίο να τον βλέπεις πίσω στις προπονήσεις. Είναι ένας ακόμα ποιοτικός παίκτης για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.