Μάδησε τα «καναρίνια»!

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε τελικά από το «Κάροου Ρόουντ» επικρατώντας με 3-1 της Νόριτς για την έβδομη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Συνέχισε την ξέφρενη πορεία της η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Σουόνσι.

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε τελικά από το «Κάροου Ρόουντ» επικρατώντας με 3-1 της Νόριτς για την έβδομη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Συνέχισε την ξέφρενη πορεία της η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Σουόνσι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε την ευκαιρία, που στωικά περίμενε ο Ντεμπά Μπα, στον Σενεγαλέζο, τον άρχισε βασικό απέναντι στη Νόριτς και η Τσέλσι κατάφερε να πετύχει την πιο παραγωγική εμφάνισή της στη φετινή Πρέμιερ.

Σκόραρε για πρώτη φορά, φέτος, σε ματς πρωταθλήματος τρία γκολ, νικώντας με 3-1 τα «καναρίνια» με τον Μπα να πιάνει εξαιρετική απόδοση. Μάλιστα, μετά το αποτέλεσμα αυτό η Τσέλσι παραμένει η μόνη ομάδα από τις είκοσι της Πρέμιερσιπ που δεν έχει δεχτεί γκολ σε δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ντεμπά Μπα είχε συμμετοχή στο γρήγορο 0-1 της Τσέλσι, στο «Κάροου Ρόουντ», δίνοντας την τελική πάσα στο πλάγιο σουτ του Όσκαρ στο 4΄. Ο Αφρικανός ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, ωστόσο δεύτερο γκολ για τους Λονδρέζους δεν έμπαινε.

Αποτέλεσμα το 1-1 του Πίλκινγκτον στο 67΄, που δημιούργησε προβλήματα στους «μπλε». Οι αλλαγές του Μουρίνιο, όμως, Αζάρ και Βίλιαν «καθάρισαν» σε δύο λεπτά (85΄, 86΄) το «διπλό» με τον δεύτερο να σκοράρει με απίστευτο πλασέ το τελικό 1-3.

Με τη νίκη της αυτή η Τσέλσι έφτασε τους 14 πόντους, ενώ η Νόριτς έμεινε στους 7. Με νίκη συνέχισε και η Σαουθάμπτον, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, επικρατώντας με 2-0 της Σουόνσι.

Λαλάνα στο 19΄ και Τζέι Ροντρίγκεζ στο 83΄ ήταν οι σκόρερ για τους «άγιους», στους οποίους δεν μετρήθηκε κανονικό τέρμα του Ουανιάμα στο 76΄. Καλύτερη ευκαιρία για τους «κύκνους» το δοκάρι του Νέιθαν Ντάιερ στο 36΄, που περισσότερο δεν απείλησαν. Στους 7 βαθμούς έμειναν οι Ουαλοί, εμφανώς κουρασμένοι από τις συνεχείς υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Αγγλία, ενώ η Σαουθάμπτον «σκαρφάλωσε» στους 14.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.