Ανάσα για τη Νόριτς

Η ομάδα του Κρις Χιούτον σκόραρε το πρώτο φετινό της τέρμα εκτός έδρας απέναντι στη Στόουκ, πετυχαίνοντας, μάλιστα, την παρθενική της νίκη μακριά από το «Κάροου Ρόουντ» με 1-0 επί των «πότερς».

Η ομάδα του Κρις Χιούτον σκόραρε το πρώτο φετινό της τέρμα εκτός έδρας απέναντι στη Στόουκ, πετυχαίνοντας, μάλιστα, την παρθενική της νίκη μακριά από το «Κάροου Ρόουντ» με 1-0 επί των «πότερς».

Η έκτη αγωνιστική αποτελεί σημείο αναφοράς, ως τώρα, για τα «καναρίνια». Η Νόριτς σημείωσε το πρώτο «διπλό» της για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ επικρατώντας με 1-0 στο «Μπριτάνια» της Στόουκ. Μάλιστα το νικητήριο τέρμα ήταν το πρώτο των φιλοξενούμενων, φέτος, εκτός «Κάροου Ρόουντ» και το πρώτο επίσης μετά από 235 αγωνιστικά λεπτά πρωταθλήματος!

Σκόρερ του κρίσιμου τέρματος για τη Νόριτς ήταν ο Χόουσον στο 34΄. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι των «πότερς», έχασαν σημαντικές ευκαιρίες όπως το δοκάρι του Σόουκρος στο 8΄ ενώ στο πρώτο 45λεπτο, όπου σκόραραν τα «καναρίνια», η ομάδα του Μαρκ Χιουζ ήταν επιθετικά ανύπαρκτη.

Ο Μπέγκοβιτς, όποτε χρειάστηκε πλην του 0-1, βοήθησε τη Στόουκ να μην δεχτεί άλλο τέρμα, όμως η επίθεση των γηπεδούχων βρέθηκε σε κακή ημέρα απειλώντας μονάχα σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο με τις προσπάθειες των Τζόουνς και Ενζόνζι, οι οποίες δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι δύο ομάδες βρίσκονται, πλέον, ισόβαθμες στους επτά πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.