Πήρε το ντέρμπι η Ζενίτ (video)

Σε ένα χορταστικό ματς, η Ζενίτ Αγία Πετρούπολης πήρε τη νίκη με 4-2 κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής του ρωσικού πρωταθλήματος μετά από 11 αγωνιστικές.

Σε ένα χορταστικό ματς, η Ζενίτ Αγία Πετρούπολης πήρε τη νίκη με 4-2 κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής του ρωσικού πρωταθλήματος μετά από 11 αγωνιστικές.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στην πρώτη θέση πριν την έναρξη του ματς, το οποίο απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη σημασία, μετά τη γκέλα της ΤΣΣΚΑ.

Στο «Πετρόφσκι Στάντιουμ» της Αγίας Πετρούπολης, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με τον Κερζάκοφ, μετά από ασίστ του Χουλκ.

Η απάντηση της Σπαρτάκ ήταν άμεση. Ο Κάλστρομ στο 29′ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μακγκίντι και έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια (1-1).

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Σπαλέτι πήρε ξανά το προβάδισμα στο 69′ με γκολ που φέρει τη σφραγίδα του Χουλκ (άπιαστο βολέ με το δεξί στο αριστερό “παραθυράκι”), κάτι που κράτησε μόλις για δύο λεπτά, αφού στο 71′ ο Μοβσισιάν έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Παρόλα αυτά, η Ζενίτ ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο το ματς, ανακτώντας το προβάδισμα στο 82′ με τον Σάτοφ και «κλειδώνοντας» τους τρεις βαθμούς στο 85′ με τον Ντάνι.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έφτασε έτσι τους 26 βαθμούς και βρίσκεται στο +3 από Σπαρτάκ και στο +5 από ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στους 22 βαθμούς βρίσκεται η Λοκομοτίβ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.