Ο Ρούνι και η «πελάτισσα» Βίλα

Με μπροστάρη τον Ουέιν Ρούνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε, με 4-1,της Άστον Βίλα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής Πρέμιερ Λιγκ, παραμονές του πρώτου αγώνα με την Μπάγερν για τη φάση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με μπροστάρη τον Ουέιν Ρούνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε, με 4-1,της Άστον Βίλα  στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής Πρέμιερ Λιγκ, παραμονές του πρώτου αγώνα με την Μπάγερν για τη φάση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κλίμα για Ντέιβιντ Μόγιες και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (επειδή τον διάλεξε για διάδοχό του!) ήταν βαρύ στο «Ολντ Τράφορντ». Το ματς έδειχνε να στραβώνει νωρίς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το 0-1 της Άστον Βίλα στο 13΄ με τον Άσλι Ουέστγουντ, όμως με δύο γκολ του Ουέιν Ρούνι οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν το προβάδισμα λίγο πριν το 45λεπτο και με το ευρύ 4-1 διέλυσαν τους «χωριάτες» για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ.

Ο ακριβοπληρωμένος Άγγλος επιθετικός των γηπεδούχων ισοφάρισε σε 1-1 στο 20΄ και με πέναλτι στο 45΄ ολοκλήρωσε την ανατροπή της Μάντσεστερ. Έφτασε τα δώδεκα γκολ απέναντι στο σύλλογο του Μπέρμιγχαμ, στην καριέρα του, που είναι τα περισσότερα σε σχέση με όλους τους άλλους που έχει αντιμετωπίσει. Συν τοις άλλοις, μένουν μόνο πλέον οι Σίρερ (260 τέρματα), Κόουλ (187)  και Ανρί (175), αφού ξεπέρασε τον Λάμπαρντ ι έφτασε στην τέταρτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Πρέμιερσιπ όλων των εποχών (με 171 γκολ).

Με το αποτέλεσμα αυτό η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 54 βαθμούς και πλησίασε την έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Βίλα έμεινε στους 34 κι αρκετά μακριά από τις θέσεις υποβιβασμού. Καλό ματς έκανε ο Καγκάουα με την ασίστ στο 1-1 του Ρούνι και το κερδισμένο πέναλτι από τον Μπακούνια, με το οποίο έγινε το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βίλα έχασε ορισμένες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ο Μάτα, όμως, στο 57΄, μετά από μπέρδεμα με τον Φελαϊνί έκανε το 3-1 πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ο Τσιτσαρίτο στο 91΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-1), με τη Γιουνάιτεντ να πηγαίνει στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Μπάγερν στο «Ολντ Τράφορντ» την Πρωταπριλιά, με σχετική ηρεμία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγιες): Ντε Χέα, Ράφαελ (45΄ Κάρικ), Βίντιτς, Τζόουνς, Μπούτνερ, Φελαϊνί, Ντάρεν Φλέτσερ, Άσλι Γιανγκ, Μάτα, Καγκάουα (67΄ Γιανουζάι), Ρούνι (74΄ Χερνάντες)
Άστον Βίλα (Πολ Λάμπερτ): Γκουζάν, Μπακούνια, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπέρτραντ, Άσλι Ουέστγουντ, Ντελφ, Ολμπράιτον (78΄ Λόουτον), Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ (70΄ Τόνεφ), Μπέντεκε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.