Διάλογος Ντι Κάνιο με οπαδούς (video)

Σουρεαλιστικές σκηνές εκτιλύχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα Γουέστ Μπρόμιτς - Σάντερλαντ, με τον Πάολο Ντι Κάνιο να ανοίγει διάλογο με τον κόσμο εξ' αποστάσεως!

Σουρεαλιστικές σκηνές εκτιλύχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα Γουέστ Μπρόμιτς – Σάντερλαντ, με τον Πάολο Ντι Κάνιο να ανοίγει διάλογο με τον κόσμο εξ’ αποστάσεως!

Οι «Μαύρες Γάτες» έχασαν 3-0 στο «Χόθορνς» και βρέθηκαν στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, όπου είναι η μοναδική ομάδα ως τώρα χωρίς νίκη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το πρώτο γκολ των «μπάγκις» το πέτυχε ο Στεφάν Σεσενιόν, ο οποίος έφυγε από τη Σάντερλαντ μετά από εισήγηση του Ντι Κάνιο.

Όλα αυτά δύσκολα μπορούν να τα χωνέψουν οι οπαδοί της ομάδας, που αποδοκίμασαν τον Ιταλό τεχνικό όταν πλησίασε την εξέδρα τους μετά το τέλος του αγώνα.

Καταλαβαίνοντας το κλίμα, ο Ντι Κάνιο τήρησε απόσταση ασφαλείας από τον κόσμο και άνοιξε διάλογο με φιλάθλους…από μακριά, κάνοντας νοήματα του τύπου «βγάλτε τον θυμό σας σε μένα».

Αργότερα ο Ντι Κάνιο δήλωσε ότι είναι λογικό ο κόσμος να τον αποδοκιμάζει.

«Για οποιονδήποτε προπονητή, αν συνεχίζει να χάνει, να χάνει και να χάνει συνεχώς, τότε υπάρχουν φυσικές συνέπειες. Ήταν αρνητικές οι αποδοκιμασίες, αλλά ο κόσμος έχει δίκιο. Πήγα εκεί όμως για να τους δείξω ότι ποτέ δεν τα παρατάω. Πιστεύω σε αυτό που κάνω. Ο κόσμος αποδοκιμάζει και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Κι εγώ στη θέση τους θα ήμουν θυμωμένος», είπε ο Ντι Κάνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.