Επαφές Ντόνι με Λίβερπουλ

Η διοίκηση της Λίβερπουλ θέλει να αποκτήσει τον Αλεξάντερ Ντόνι από την ομάδα της Ρόμα, σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Οβίντιο Κολούτσι.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ θέλει να αποκτήσει τον Αλεξάντερ Ντόνι από την ομάδα της Ρόμα, σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Οβίντιο Κολούτσι. Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Μπράντ Φρίντελ, οι «κόκκινοι» έστρεψαν την προσοχή τους στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.
 
Ο Ντόνι τους τελευταίους 12 μήνες αποτέλεσε την τρίτη επιλογή στον πάγκο της Ρόμα και ήδη οι Ιταλοί των έχουν εκτός πλάνων για την επόμενη χρονιά. Παρ’ όλα αυτά ο 31άχρονος γκολκίπερ δεν θα μείνει χωρίς ομάδα και η πρώτη που δείχνει έντονο ενδιαφέρον, είναι η Λίβερπουλ.
 
«Μίλησα με την Ρόμα την χθεσινή μέρα (σ.σ Δευτέρα) και αυτοί μου επιβεβαίωσαν πως έχουν έρθει σε επαφή με την Λίβερπουλ και προσπαθούν να συμφωνήσουν για τη μεταγραφή του παίκτη. Όταν επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στους δυο συλλόγους μετά ο παίκτης θα συζητήσει και το συμβόλαιό του. Ο Ντόνι θα ήταν χαρούμενος να συμμετάσχει στην Λίβερπουλ και να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ», ξεκαθάρισε για τον πελάτη του ο Κολούτσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.