Ρότζερς: «Έπρεπε να πετύχουμε κι άλλα γκολ»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ απένειμε τα εύσημα στον Τζέραρντ, ενώ απέφυγε να μιλήσει για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ:

«Ήμασταν εξαιρετικοί και κυριαρχήσαμε. Από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή δείξαμε διάθεση να επιτεθούμε, να πρεσάρουμε και να δουλέψουμε ομαδικά.

Νομίζω πως έπρεπε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αν είχαμε λίγο καλύτερη τελική πάσα. Είναι προφανώς μία τεράστια νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Πρόκειται για δύο από τις μεγαλύτερες βρετανικές ομάδες, πασίγνωστες παγκοσμίως. Το γεγονός ότι κυριαρχήσαμε έτσι σε ένα τέτοιο ματς με ικανοποίησε», ανέφερε ο Ρότζερς, που μίλησε και για την αξία του Τζέραρντ:

«Είναι πάντα παίκτης για τα μεγάλα ματς. Νομίζω ότι δεν έχει ισάξιό του από πολλές πλευρές. Έδειξε μεγάλη ψυχραιμία, αλλά σίγουρα απογοητεύτηκα που δεν έβαλε και το τρίτο πέναλτι. Έχει περάσει σχεδόν όλη του τη ζωή ως επιτιθέμενος, αλλά τώρα έχει γυρίσει πίσω για να κατευθύνει το παιχνίδι, εμπνέοντας τους νεότερους παίκτες μας».

Ο Ρότζερς πάντως απέφυγε να δηλώσει αν η Λίβερπουλ έχει ελπίδες για τον τίτλο: «Δεν πρόκειται να απαντήσω. Αν πιστεύετε ότι έχουμε , γράψ’τε το εσείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.