Έγραψε ιστορία ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ με τα δύο σημερινά γκολ στο «Όλντ Τράφορντ» έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα ως φιλοξενούμενος στο συγκεκριμένο γήπεδο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ με τα δύο σημερινά γκολ στο «Όλντ Τράφορντ» έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα ως φιλοξενούμενος στο συγκεκριμένο γήπεδο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ έφτασε τα 5 τέρματα συνολικά στο «Θέατρο των Ονείρων», με δύο εύστοχα πέναλτι, ενώ αστόχησε και σε τρίτο! Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό ρεκόρ που έσπασε στο σημερινό Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-3. Διαβάστε τα υπόλοιπα:

– Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε πέμπτο εντός έδρας παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ, όσα και στις τρεις προηγούμενες σεζόν μαζί!

– Το δεύτερο εύστοχο πέναλτι του Τζέραρντ ήταν συνολικά το 26ο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Μόνο οι Σίρερ (56) και Λάμπαρντ (43) έχουν περισσότερα.

– Η Λίβερπουλ έχει σκοράρει 95 φορές με πέναλτι στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα!

-Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει 6 πέναλτι στο «Όλντ Τράφορντ», περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη φιλοξενούμενη στο συγκεκριμένο γήπεδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με εννέα ήττες, έχει ήδη ισοφαρίσει τη χειρότερη σχετική επίδοσή της για μία σεζόν Πρέμιερ Λιγκ, ενώ μένουν ακόμα εννέα αγωνιστικές.

-Ο Λουίς Σουάρες είναι ο μόλις δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που πετυχαίνει 25 γκολ σε μία σεζόν Πρέμιερ Λιγκ μετά τον Φάουλερ (το έχει πετύχει δύο φορές).

-Είναι η μόλις τρίτη φορά που ομάδα υποπίπτει σε τρία πέναλτι στο ίδιο ματς Πρέμιερ Λιγκ. Οι προηγούμενες δύο ομάδες ήταν οι Μπράντφορντ και Τότεναμ.

-Τέσσερις από τις έξι συνολικά κόκκινες κάρτες που έχει δεχτεί ο Νεμάνια Βίντιτς στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν σε ματς με τη Λίβερπουλ (οι άλλες δύο με Τσέλσι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.