Μετάνιωσε για τη Σίτι ο Σινκλέρ

Στην απογοήτευση που ένιωθε όσο ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο Σκοτ Σινκλέρ, που μόλις ολοκλήρωσε τον δανεισμό του για όλη τη σεζόν στη Γουέστ Μπρομ.

Στην απογοήτευση που ένιωθε όσο ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο Σκοτ Σινκλέρ, που μόλις ολοκλήρωσε τον δανεισμό του για όλη τη σεζόν στη Γουέστ Μπρομ.
 
Μετά από μία καλή σεζόν στη Σουόνσι, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή για τους «πολίτες», αλλά εκεί ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα.
 
Γρήγορα αντιλήφθηκε ότι ήταν λάθος η μετακόμισή του στο «Ιτιχαντ», γεγονός που παραδέχεται πλέον έχοντας αλλάξει στρατόπεδο.
 
«Δεν είχα ποτέ συνεχόμενα ματς στη Σίτι και πιστεύω ότι θα είχα πετύχει, αν ο προπονητής της Ρομπέρτο Μαντσίνι μου είχε δώσει την ευκαιρία. Πήγα να τον δω, τον ρώτησα γιατί με πήρε στην ομάδα αφού δε σκόπευε να με αξιοποιήσει, αλλά δεν μπόρεσε να μου δώσει απάντηση», υποστήριξε ο Σινκλέρ.
 
«Θα το σκεφτώ διπλά για να πάω σε μία τέτοια ομάδα στο μέλλον. Όταν ήρθε ο νέος προπονητής Μανουέλ Πελεγκρίνι, είχα ήδη πάρει την απόφαση να φύγω», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.