Γκέλα ολκής για τη Μάντσεστερ Σίτι

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προηγήθηκε στο Κάρντιφ με τον Ντζέκο στο 52΄, δέχθηκε, όμως, τρία γκολ σε 27 λεπτά από την ουαλική ομάδα και γνώρισε την πρώτη ήττα της για την Πρέμιερσιπ (3-2).

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προηγήθηκε στο Κάρντιφ με τον Ντζέκο στο 52΄, δέχθηκε, όμως, τρία γκολ σε 27 λεπτά από την ουαλική ομάδα και γνώρισε την πρώτη ήττα της για την Πρέμιερσιπ (3-2).

Το ματς της δεύτερης αγωνιστικής φάνταζε αρκετά βατό για τους «πολίτες» μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα με τη Νιούκαστλ, όμως η Κάρντιφ επεφύλασσε δυσάρεστη έκπληξη στην αντίπαλό της στην πρώτη αναμέτρηση, για οποιαδήποτε διοργάνωση, των δύο ομάδων μετά από 29,5 χρόνια!

Ο Βόσνιος επιθετικός των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ στο 52΄ κι όλα έδειχναν ότι εύκολα ή δύσκολα έκανε το πρώτο βήμα για το «δύο στα δύο». Η Κάρντιφ δεν ήταν, πάντως, ως τότε χειρότερη, είχε ευκαιρίες και σε άκρως θετική ημέρα τον μετέπειτα «δήμιο» της Σίτι Φράιζερ Κάμπελ.

Ο εξαιρετικός και στα δύο ματς, ως τώρα, της ομάδας του Μάλκι Μακέι Γκούναρσον ισοφάρισε στο 60΄, με τον Κάμπελ να σημειώνει δύο ακόμη γκολ κάνοντας «σκόνη» την άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι, στο 79΄ και το 87΄. Ο τραυματισμός του Νάστασιτς και ο αντίστοιχος των Ρίτσαρντς, Κομπανί βρήκαν άμεσο αντίκτυπο στο αγωνιστικό πρόσωπο των φιλοξενούμενων.

Μπόρεσε στο 92΄ ο Νεγρέδο να μειώσει στο τελικό 3-2, αλλάζοντας, όμως, μονάχα το σκορ και όχι τη ζημιά της Σίτι από το αποτέλεσμα. Πέρυσι, πάντως, σε ολόκληρο πρωτάθλημα η Σίτι έχασε, μόλις, μία φορά (3-1 στο Λονδίνο από την Τότεναμ), ενώ είχε προηγηθεί στο παιχνίδι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.