Match Center
Αποκλειστικό
video
Χατζηγιοβάνης στην «Ώρα των Πρωταθλητών»: «Πολύ βελτιώμενος ο Παναθηναϊκός, ντροπή όσα γράφτηκαν για Ιωαννίδη» (video)
Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης μίλησε στον Γιαννίκο Δούσκα και στη Λίλα Κουντουριώτη για τη ζωή και το ποδόσφαιρο στην Τουρκία. Παράλληλα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού και τον Φώτη Ιωαννίδη.
Αποκλειστικό
video
Αθανασιάδης: «Ούτε εγώ ξέρω αν πέρασε η μπάλα – Χάρηκα για τον Χουτεσιώτη» (video)
Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε στα κανάλια Novasports για τη σημασία της νίκης που πέτυχε η ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης», σχολίασε τη φάση του γκολ του Άρη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη.
video
Η Ώρα των πρωταθλητών, Β’ μέρος (21/4/2024)
Όλο το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα από την εξέλιξη της 6ης αγωνιστικής των Play Off. Συνδέσεις με Κλεάνθης Βικελίδης (Άρης-ΑΕΚ) και Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ), αλλά και η εξέλιξη του ισπανικού El clasico (Ρεάλ Μ.-Μπαρτσελόνα)
video
Η Ώρα των πρωταθλητών, Α’ μέρος (21/4/2024)
Ο Γιαννίκος Δούσκας και η Λίλα Κουντουριώτη φιλοξενούν τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Ανκαραγκιουτζού Τάσο Χατζηγιοβάνη και συνομιλούν μαζί του για όσα συμβαίνουν στα πρωταθλήματα Ελλάδας και Τουρκίας. Ζωντανές συνδέσεις με Λαμία για τον αγώνα Λαμία-ΠΑΟ και Βικελίδης για την μάχη Άρης-ΑΕΚ
video
Η Ώρα των πρωταθλητών (20/4/2024)
Ο Γιαννίκος Δούσκας και η Χριστίνα Κομίνη σας μεταφέρουν όλη την δράση από την 5η αγωνιστική των Play Out και το ρεπορτάζ ενόψει της 6ης αγωνιστικής των Play Off. Καλεσμένος στο στούντιο ο πρόεδρος της επιτροπής μάρκετινγκ της ΕΟΕ Νίκος Ιατρού, μας μεταφέρει το κλίμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και της προετοιμασίας ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο Παρίσι.Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα, ανταπόκριση του απεσταλμένου της Nova Αποστόλη Λάμπου.Και όλη η διεθνής επικαιρότητα
Αποκλειστικό
video
Ιατρού: « Δεν θέλουμε να αλλάξουμε το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, θέλουμε να το προστατέψουμε και να βοηθήσουμε τους αθλητές» (video)
Ο Πρόεδρος της επιτροπής μάρκετινγκ της ΕΟΕ, Νίκος Ιατρού, μίλησε αποκλειστικά στην «Ώρα των Πρωταθλητών».
video
Η Ώρα των πρωταθλητών (14/4/2024)
Ο απόηχος της 5ης αγωνιστικής των Play off Superleague με στιγμιότυπα και ρεπορτάζ στους δέκτες σας. Όλη η εικόνα από το πανηγυρικό κλίμα στην "Μπάι Αρίνα" του Λεβερκούζεν μετά το ματς Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης, όπου με νίκη η γηπεδούχος ομάδα θα κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα στην Bundesliga
video
Η Ώρα των πρωταθλητών (13/4/2024)
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο μονό σκιφ Στέφανος Ντούσκος μιλά στο Γιαννίκο Δούσκα και την Χριστίνα Κομίνη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και την επιλογή του ως πρώτος λαμπαδηδρόμος στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας που λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη. Δύο Έλληνες ομογενείς, ο Παναγιώτης και ο Μενέλαος, που ζουν και εργάζονται στο Λεβερκούζεν και υποστηρίζουν την ομώνυμη ομάδα μιλούν για το επερχόμενο πρώτο πρωτάθλημα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και τον ξεσηκωμό της πόλης για χάρη των παικτών του Τσάμπι Αλόνσο. Επίσης δείτε στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από την 4η αγωνιστική των Play out Superleague
video
Νικοπολίδης: «Όλα μπορούν να γίνουν στα playoffs, θα προτιμούσα ευρωπαϊκό τελικό από πρωτάθλημα» (video)
Ο Αντώνης Νικοπολίδης, σχολίασε στην «Ώρα των Πρωταθλητών», τη μάχη του τίτλου σε Ελλάδα και Αγγλία, αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.
video
Κούγιας: «Ο Ολυμπιακός θα εξυγιάνει το ποδόσφαιρο – Θα συμβάλλει ο Παναθηναϊκός – Πιστεύω θα βοηθήσει και ο ΠΑΟΚ» (video)
«Μήνυση Μαρινάκη και Ολυμπιακού για στημένα πρωταθλήματα με 59 κατηγορούμενους», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας πως θα καταθέσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μετά το 5-1 μέσα στη Λαμία.
video
Η Ώρα των πρωταθλητών, Α’ μέρος (7/4/2024)
Ο Αντώνης Νικοπολίδης φιλοξενείται από τον Γιαννίκο Δούσκα και την Λίλα Κουντουριώτη και μιλά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος σε κορυφή και ουρά, αλλά και για την Εθνική ομάδα που αποκλείστηκε από τα τελικά του Euro 2024
video
Η Ώρα των πρωταθλητών (6/4/2024)
Όλα τα νέα από την εξέλιξη της 3ης αγωνιστικής των Play out και το ρεπορτάζ των ομάδων που μετέχουν στα Play off. Καλεσμένος του Γιαννίκου Δούσκα και της Χριστίνας Κομίνη ο πρόεδρος της επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Θανάσης Βασιλειάδης, μιλά για την τελετή Αφής της Φλόγας και την διαδρομή της στην Ελλάδα και μέχρι το Παρίσι.
video
Η Ώρα των πρωταθλητών, Β’ μέρος (3/4/2024)
Οι αγώνες σε Τούμπα και Καραϊσκάκη ολοκληρώθηκαν και η Λίλα Κουντουριώτη με τον Γιαννίκο Δούσκα παίρνουν τη σκυτάλη και μας παρουσιάζουν τα γκολ εκτός συνόρων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών καθώς και την ανάλυση των φάσεων με πίνακες και βαθμολογίες!
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.