Ιταλία – Εσθονία 4-0 : Περίπατος με δοκιμές (hl)

Ένα χαλαρό βράδυ στην Φλωρεντία για την Ιταλία η οποία επικράτησε άνετα με 4-0 της Εσθονίας.

Στο Αρτέμιο Φράνκι η Ιταλία υποδέχτηκε την Εσθονία χωρίς τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο καθώς ο Ιταλός τεχνικός είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού. 

Ντεμπούτο στην Σκουάντρα Ατζούρα για τον κεντρικό αμυντικό Μπαστόνι της Ίντερ. 

Το πρώτο γκολ δεν άργησε να έρθει. Σκόρερ ο Γκρίφο με άπιαστο σουτ στο 14ο λεπτό. Το πρώτο τέρμα με την Εθνική Ιταλίας πέτυχε ο επιθετικός της Φράιμπουργκ και έγινε ο 27ος διαφορετικός παίκτης που σκοράρει στην εποχή Μαντσίνι. 

Ο Μπερναρντέσκι πέτυχε το δεύτερο τέρμα στο 27ο λεπτό με ατομική προσπάθεια. Το τέταρτο γκολ του Μπερναρντέσκι στην εποχή Μαντσίνι και μόνο ο Μπελότι (5) έχει πετύχει περισσότερα. 

Οι Εσθονοί απάντησαν με δοκάρι, παραλίγο αυτογκόλ του Μπαστόνι σε προσπάθεια του Λίβακ. Οι Ιταλοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Το ημίχρονο έληξε 2-0. 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε χαμηλό ρυθμό καθώς οι πολλές αλλαγές και η σκέψη στα επίσημα ματς που ακολουθούν έκαναν τις δύο ομάδες πιο προσεκτικές

Στο 74ο λεπτό οι Ιταλοί κέρδισαν πέναλτι με τον Γκαλιαρντίνι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκρίφο ο οποίος πέτυχε δεύτερο τέρμα στο ματς και έκανε το 3-0.

Το τέταρτο γκολ ήρθε ξανά από το σημείο του πέναλτι. Το κέρδισε και το εκτέλεσε ο Ορσολίνι ο οποίος έκλεισε το σκορ στο 86ο λεπτό. 

Οι Ιταλοί με τον Εβάνι στον πάγκο είδαν πέντε παίκτες να κάνουν ντεμπούτο με την ομάδα. Έμειναν αήττητοι για εικοστό παιχνίδι και έκαναν έναν περίπατο πριν παίξουν δύο επίσημα ματς με την Πολωνία εντός έδρας και την Βοσνία εκτός για το Nations League. 

Ιταλία : Σίριγκου – Ντι Λορέντσο, Ντ’Αμπρόζιο (80′ Καλάμπρια), Μπαστόνι, Έμερσον (71′ Πελεγκρίνι) – Τονάλι (46′ Πεσίνα), Γκαλιαρντίνι, Σοριάνο – Μπερναρντέσκι (71′ Ορσολίνι), Λαζάνια (71′ Πελέγκρι), Γκρίφο (80′ Ελ Σαράουι)

Εσθονία : Μέεριτς – Τενίστε (46′ Λιλάντερ), Μπαράνοβ, Μετς, Πικ (78′ Γιάρβελαϊν) – Αϊνσάλου (46′ Τούνγιοφ), Σόουμετς – Λίβακ, Μίλερ (58′ Ζόργκα), Μάριν (46′ Τουρ) – Σάπινεν (59′ Λέπικ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.