Λουίς Ενρίκε:”Καμάρι της Ισπανίας ο Ναδάλ”

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε αποθέωσε τον Ράφα Ναδάλ ο οποίος κατέκτησε για 13η φορά το Ρολάν Γκαρός.

Ο Ράφα Ναδάλ χαρακτηρίζεται πλέον ως “το καμάρι της Ισπανίας” μετά την κατάκτηση του 20ου Γκραν Σλαμ της καριέρας του και το 13ο Ρολάν Γκαρός. 

Με την εκατοστή νίκη του στο Ρολάν Γκαρός κατέκτησε το 13ο Γαλλικό Όπεν με 3-0 σετ, άνετα, απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας Λουίς Ενρίκε, μίλησε για τον Ναδάλ στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία για το Nations League. 

“Θέλω να τον συγχαρώ εκ μέρους της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας. Θυμάμαι το πως αντιμετωπίζει τις αποτυχίες και πως σέβεται τους αντιπάλους του. Είναι το καμάρι της χώρας μας και ένα μάθημα ζωής για όλους μας”.

Ο Ναδάλ μετράει 999 νίκες στην καριέρα του… 201 ήττες και έχει κατακτήσει συνολικά 86 τίτλους. Εξήντα από αυτούς τους τίτλους έχουν κατακτηθεί σε χωμάτινες επιφάνειες. 

Στο σύνολο τον τίτλων στην Όπεν Έρα με 86 θριάμβους είναι τέταρτος πίσω από τους Τζίμι Κόνορς 109… Ρότζερ Φέντερερ 103 και Ίβαν Λεντλ 94. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.