League Β-4ος όμιλος: Συνεχίζει αήττητη η Ουαλία (vid)

Οδηγεί την «κούρσα» στον όμιλο η Ουαλία μετά την ισοπαλία της στην Ιρλανδία, αλλά νιώθει «καυτή» την ανάσα της Φινλανδίας.

Οι δύο τους θα διεκδικήσουν πλέον την πρωτιά και την άνοδο στην League Β.

Φινλανδία-Βουλγαρία 2-0
Με την παρουσία φιλάθλων στο «Helsingin Οlympiastadion», η Φινλανδία πήρε το πολύτιμο τρίποντο και μπόρεσε να κρατηθεί ζωντανή στη μάχη της πρώτης θέσης του ομίλου. Παρέμεινε χωρίς νίκη στο Nations League η ομάδα του Ντερμετζίεβ. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Βουλγαρία μετράει πλέον μόλις μία νίκη στα τελευταία 18  παιχνίδια (επίσημα και φιλικά).
Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, η Φινλανδία βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 53ο λεπτό με τον Ρόμπερτ Τέιλορ. Στο 67΄«σφράγισε» τη νίκη της με τον Φρέντρικ Γένσεν, τον ακραίο επιθετικό της Άουγκσμπουργκ.

Ιρλανδία-Ουαλία 0-0
Στο Δουβλίνο στο «Aviva Stadium» δύο ομάδες με εμφανές επιθετικό πρόβλημα, εμφάνισαν τα ίδια συμπτώματα. Ιρλανδία και Ουαλία στο 3ο παιχνίδι του 4ου ομίλου της League Β του Nations League, είχαν και οι δύο μαζί, 3 τελικές προς την εστία (μία η Ιρλανδία, 2 η Ουαλία), οπότε μοιραία έμειναν στο «στείρο» 0-0. η Ιρλανδία έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε 7 ματς στη διοργάνωση και η Ουαλία είναι η ομάδα που σκόραρε λιγότερο από όλες τις ομάδες που έχουν προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2020.

Απουσίαζε από την Ουαλία ο Γκάρεθ Μπέιλ, η ομάδα του Ράιαν Γκίγκς που μπορεί να μη σκοράρει εύκολα, αλλά δε δέχεται και γκολ εύκολα. Σε τρία παιχνίδια στον τέταρτο όμιλο, δεν έχει παραβιαστεί ακόμη η εστία της.
Η Ιρλανδία τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, μετά τις δύο κίτρινες κάρτες που δέχτηκε μέσα σε ένα πεντάλεπτο από τον Σιδηρόπουλο, ο ΜακΛιν.

Β’  κατηγορία – 4ος όμιλος
1. Ουαλία 7 (2-0)
2. Φινλανδία 6 (3-1)
3. Ιρλανδία 2 (1-2)
4. Βουλγαρία 1 (1-4)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.