Αυστρία-Ρουμανία: 2-3 Μόνη πρώτη! (video)

Η Ρουμανία πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Αυστρία και πάτησε στην κορυφή του 1ου ομίλου της 2ης κατηγορίας του Nations League.

Εκ προοιμίου η Αυστρία φάνταζε ως το φαβορί της αναμέτρησης με τη Ρουμανία ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση πήραν το διπλό στο Βέρτερσεστάντιον.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντένις Άλιμπεκ αιφνιδίασε τους γηπεδούχοτς και άνοιξε το σκορ ύστερα από ασίστ του Φλόρινελ Κόμαν. Η Αυστρία προσπάθησε να απαντήσει και είχε δοκάρι με τον Χίντερέγκερ στο 10ό λεπτό. Ό,τι δεν κατάφερε σε αυτό το σημείο ο Χίντερεγκερ το κατάφερε επτά λεπτά αργότερα ο Μπάουμγκάρτνερ με υπέροχο τρόπο για το 1-1.

Κι ενώ η Αυστρία έδειχνε να βρίσκει τα πατήματά της και να ανακτά τον έλεγχο, η Ρουμανία πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 51ο λεπτό με τον Γκριγκόρε. Σα να μην έφτανε μόνο αυτό ο Αλεξάντρου Μαξίμ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 70′ για το 1-3.

Στο 81′ ο Καρίμ Ονισίβουο μείωσε σε 2-3 αλλά οι Ρουμάνοι αντιστάθηκαν στο 63% κατοχής μπάλας των γηπεδούχων που ουσιαστικά στο δεύτερο μέρος ήταν πάνω από 70%! Με το διπλό αυτό οι Ρουμάνοι πάτησαν στην κορυφή του ομίλου.

Στη βαθμολογία η Ρουμανία είναι πρώτη με 4 βαθμούς, στους 3 είναι η Αυστρία και η Νορβηγία, ενώ έναν βαθμό έχει η Β.Ιρλανδία. 

Τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.