Κύπρος – Μαυροβούνιο 0-2: Ο Γιόβετιτς έκανε ζημιά (hls)

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ήταν πρωταγωνιστής στη Λευκωσία πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε 13 λεπτά ερχόμενος από τον πάγκο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ήταν πρωταγωνιστής στη Λευκωσία πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε 13 λεπτά ερχόμενος από τον πάγκο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου το Λουξεμβούργο πανηγύρισε σπουδαία νίκη με ανατροπή μέσα στο Αζερμπαϊτζάν.

League C- Group 1

Το Μαυροβούνιο άγγιξε νωρίς το γκολ με τον Μπετσιράι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στέλνοντας την κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια του Κυριακίδη στο 10ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενη έχασαν ακόμα μια καλή ευκαιρία στο 34ο λεπτό με τον Χακσαμπάνοβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Κυριακίδη που πραγματοποίησε ντεμπούτο με το εθνόσημο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Στέφαν Γιόβετιτς έφτασε πολύ κοντά στο να δώσει το προβάδισμα στο Μαυροβούνιο (54ο λεπτό) στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα τα κατάφερε και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με την συμπλήρωση μιας ώρας (60ο λεπτό, 0-1) μετά την ασίστ του Ρασπόποβιτς. Στο 73ο λεπτό ο επιθετικός της καθάρισε το ματς με δεύτερο προσωπικό γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κύπρος (Γιόχαν Βάλεμ): Κυριακίδης, Καρώ, Γουήλερ, Αντωνίου, Χριστοφή (63′ Λοϊζου), Κουσούλος, Ηλία (79΄Σωτηρίου), Λαϊφης, Καστάνος, Τζιώνη (85′ Αβραάμ), Πίττας

Μαυροβούνιο (Φαρούκ Χατζίμπεγκιτς): Μιγιάτοβιτς, Ρασπόποβιτς, Βούγιατσιτς, Σάβιτς, Μάρουσιτς, Βούκτσεβιτς, Κόσοβιτς (57′ Ισλάμοβιτς), Μπόλιεβιτς, Μπάκιτς, Χακσαμπάνοβιτς, Μπετσιράι (46′ Γιόβετιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.