Ιστορική ανατροπή για τα Νησιά Φερόε κόντρα στη Μάλτα

Σπουδαία νίκη πανηγύρισαν τα Νησιά Φερόε που βρέθηκαν να χάνουν στο 87ο λεπτό (1-2) και γύρισαν το ματς μέσα σε τρία λεπτά (3-2).

Σπουδαία νίκη πανηγύρισαν τα νησιά Φερόε που βρέθηκαν να χάνουν στο 87ο λεπτό (1-2) και γύρισαν το ματς μέσα σε τρία λεπτά (3-2) για το πρώτο γκρουπ του Nations League.

Ο Κλέμιντ Όλσεν άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες στο 25ο λεπτό (1-0), όμως το προβάδισμα δεν κράτησε για πολύ, καθώς η Μάλτα ισοφάρισε με τον Γιούργκεν Ντεγκαμπριέλε στο 37ο λεπτό (1-1) διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι με τον αμυντικό της Μάλτας, Αντρέι Άγκιους να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 73ο λεπτό (1-2). Δύο λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Αντρέας Όλσεν για τα νησιά Φερόε και στο 87ο λεπτό κατόρθωσε να ισοφαρίσει (2-2). Η ανατροπή των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε τρία λεπτά αργότερα με τον Χέντρικσον να σκοράρει στο 90ο λεπτό και να χαρίζει την πρώτη νίκη στην χώρα του (3-2) με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Νησιά Φερόε: Νίλσεν, Βάτνσνταλ, Ντάβιντσεν, Νάτεσταντ, Ντάνιελσεν, Βάντχαμαρ, Χάνσον, Χέντρικσον, Μ. Όλσεν (65′ Σόιλου), Μπαρτάλιο (79′ Γιοχάνεσεν), Κ. Όλσεν (71′ Α. Όλσεν)

Μάλτα: Μπονέλο, Άγκιους, Μποργκ, Μούσκατ, Καμενζούλι, Γκάμπιν, Ενουόκο, Γκιλάουμερ (79’Τέουμα), Εμπόνγκ, Πιζάνι (85’Μούσκατ), Ντεγκαμπριέλε (71′ Εμπόνγκ)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Λετονία και Ανδόρα αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.