Ουαλία – Πολωνία 0-0 (4-5 πεν.): Τελευταίο εισιτήριο στην Πολωνία (highlights)

Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε το τελευταίο εισιτήριο για το Euro 2024. Το πήρε η Πολωνία με τον Στσέζνι να πιάνει το τελευταίο πέναλτι του Ντάνιελ Τζέιμς. Σε κανονική διάρκεια και παράτση το παιχνίδι έληξε 0-0.

Φτωχό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο που θα το θυμόμαστε μόνο για το γκολ που πέτυχε ο Ντέιβις στις καθυστερήσεις αλλά δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο η κεφαλιά του Μουρ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Στσέζνι (48′). Μικρο-ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ως το τέλος με την Πολωνία να απειλεί στο 90′ με σουτ του Λέβαντόβσκι.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου ο Πιοτρόβσκι (100′) έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γουόρντ. Λίγο πριν το τέλος της παράτασης η Ουαλία έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Μέπαμ (121′) αλλά δεν άλλαξε κάτι και το ματς πήγε στα πέναλτι.

Εκεί όλοι ήταν εύστοχοι μέχρι το τελευταίο πέναλτι των Ουαλών που εκτέλεσε ο Ντάνιελ Τζέιμς. Ο Στσέζνι το έπιασε και έστειλε την χώρα του στην τελική φάση του Euro 2024.

Ουαλία: Γουόρντ – Μέπαμ, Ρόντον, Ντέιβις – Ρόμπερτς (84′ Μπρουκς, 112′ Μπρόουντχεντ), Τ. Τζέιμς, Αμπάντου, Γουίλιαμς – Γουίλσον, Τζόνσον (70′ Ν. Τζέιμς), Μουρ

Πολωνία: Στσέζνι – Μπέντναρεκ (80′ Σάλαμον), Νταβίντοβιτς, Κίβιορ – Φρανκόβσκι, Ζιελίνσκι (101′ Σ. Σιμάνσκι), Σλις, Πιοτρόβσκι (106′ Ρόμαντσουκ), Ζαλέβσκι – Λέβαντοβσκι, Σβιντέρσκι (80′ Πιότεκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.