Μεξικό-Παναμάς 3-0: Σκόραρε ο Πινέδα (video)

Ο Ορμπελίν Πινέδα βρήκε δίχτυα στη νίκη 3-0 του Μεξικό επί του Παναμά, για τα ημιτελικά του Nations League της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής.

Οι Μεξικανοί άνοιξαν το σκορ με τον Άλβαρες στο 40’, ενώ τρία λεπτά αργότερα (43’) ο Κουϊνόνες σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο Πινέδα πέρασε αλλαγή στο 59’ και οκτώ λεπτά αργότερα (67’) σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Οι Μεξικανοί θα αντιμετωπίσουν στον τελικό της διοργάνωσης τις ΗΠΑ, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πινέδα τόνισε πως θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στις ΗΠΑ, στον μεγάλο τελικό: «Το αποτέλεσμα ήταν μαζί μας, ήταν αυτό για το οποίο δουλεύαμε. Ήταν καταπληκτικά που κερδίσαμε και πήγαμε στον τελικό. Αυτό χτίζεται από τα αποτελέσματα, με τη στήριξη στον Λοθάνο χρειαζόμασταν τη νίκη, παίζοντας με τον καλύτερο τρόπο και τώρα πάμε σε αυτόν τον μεγάλο τελικό με έναν σπουδαίο αντίπαλο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Πάντα το λέω, ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια σπουδαία εκδίκηση από τις ΗΠΑ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να απολαύσουμε το παιχνίδι».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.