Μεξικό-Ονδουρα 2-0 (4-2): Έκανε τη μεγάλη ανατροπή (video)

Το Μεξικό κατάφερε να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Ονδούρα και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Nations League.

Οι Μεξικανοί ισοφάρισαν την ήττα τους 2-0 στο πρώτο ματς με τα γκολ των Λουίς Τσάβες στο 43’ και Έντσον Άλβαρες στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων, λόγω αποβολής του Ενρίκε Ρομπέρτο Φακουσέ, ενώ στο 115’ έμειναν με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντενίλ Μαλτονάντο. Το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Μαλαγόν απέκρουσε δυο εκτελέσεις της Ονδούρας και ουσιαστικά χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Ως αλλαγή αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 104’ και ευστόχησε σε πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα». Οι Μεξικανοί κυριάρχησαν στο ματς, καθώς είχαν 73% κατοχή μπάλας και 38/11 τελικές, έναντι 3/2 των φιλοξενούμενων. Επίσης, είχαν 86% στις πάσες. Στα ημιτελικά, οι Μεξικανοί θα συναντήσουν τις ΗΠΑ, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθεί η Τζαμάικα με τον Παναμά. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης, στο παραπάνω βίντεο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.