Ολλανδία-Ιταλία 2-3: Τρίτη θέση για τους “ατζούρι” (hls)

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, στον τελικό της παρηγοριάς όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, η Ιταλία επιβλήθηκε της Ολλανδίας 3-2 και κατέκτησε την τρίτη θέση στο UEFA Nations League.

Ήταν ένας αγώνας με δύο όψεις, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι “ατζούρι” κυριάρχησαν και προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον MVP της αναμέτρησης τον Ντιμάρκο, στο πιο γρήγορο γκολ των Ιταλών από το 2019. Στο 20ο λεπτό η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πήρε “αέρα” δύο τερμάτων, με το παρθενικό τέρμα του Ντάβιντε Φρατέζι με την Εθνική ομάδα.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ρόναλντ Κούμαν έκανε τρεις αλλαγές με την είσοδο στο παιχνίοδι των Βαϊνάλντουμ, Βέγχορστ και Μπέρχβαϊν. Η εικόνα των “οράνιε” ήταν πολύ καλύτερη και αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χάκπο, μείωσε 2-1 με τον Μπέρχβαϊν στο 68ο λεπτό. Όμως εκεί που έψαχνε την ισοφάριση, σε μία γρήγορη αντεπίθεση, με ωραία ατομική προσπάθεια ο Κιέζα έγραψε το 3-1, για να μειώσει στο 89ο λεπτό για το τελικό 3-2 ο Βαϊνάλντουμ. Για δεύτερη φορά οι “ατζούρι” κατακτούν την τρίτη θέση στο UEFA Nations League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.