Δανία-Αυστρία 2-0: Χαλαρή, ωραία και… πρώτη (hls)

Τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στον 1ο όμιλο της League A για την Δανία, η οποία άφησε πίσω της την ήττα από την Κροατία και κέρδισε με 2-0 την Αυστρία. Γιόνας Βίντ και Αντρέας Σκοβ Όλσεν οι σκόρερ των Σκανδιναβών, που δεν αγχώθηκαν.

Η Δανία πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Αυστρία και με παρακαταθήκη το 2-0, διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση στο δεύτερο.

Ο Γιόνας Βιντ στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Γιόκαιμ Μέλε. Αυτή ήταν η δεύτερη καλή στιγμή των γηπεδούχων που είχαν απειλήσει και στο 16′ με τον Αντρέας Κορνέλιους.

Στο 37ο λεπτό οι Δανοί βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Βιντ αυτή την φορά να βγάζει ασίστ και τον Αντρέας Σκοβ Όλσεν να γράφει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο προπονητές δοκίμασαν και πράγματα τελειώνοντας με τις πέντε αλλαγές τους πολύ γρήγορα.

Η Δανία παρέμεινε πρωτοπόρος του ομίλου με 9 βαθμούς, ενώ η Αυστρία είναι 3η με 4 βαθμούς (δύο βαθμούς πάνω από την Γαλλία).

Οι συνθέσεις:

Δανία (Χιούλμαντ): Σμάιχελ, Άντερσεν (63′ Νέλσον), Κρίστενσεν, Μπόιλεσεν, Κρίστενσεν, Μάλε (49′ Στρίγκερ Λάρσεν), Χόιμπιεργκ, Γένσεν (76′ Έρικσεν), Σκοβ Όλσεν (46′ Μπίλινγκ), Βιντ, Κορνέλιους (46′ Μπρεϊθγουέιτ).

Αυστρία (Ράνγκνικ): Λίντνερ, Τράουνερ, Ντάνσο, Τρίμελ, Βίμερ (46′ Ονισίβο), Σλάγκερ (46′ Λάιμερ), Σέιβαλντ, Λάζαρο (46′ Λάινερ), Σάμπιτσερ, Κάλαντζιτς (65′ Αρναούτοβιτς), Βάιμαν (65′ Γκρέγκοριτς).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της League A:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.