Κόσοβο-Β.Ιρλανδία 3-2: Με πρωταγωνιστή τον Μουρίκι (hls & vds)

Το Κόσοβο πήρε τη νίκη στην Πρίστινα με τον Μουρίκι να πετυχαίνει δύο γκολ

Τα γρήγορα γκολ του Κοσόβου απέναντι στη Β.Ιρλανδία, έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του Αλέν Ζιρές στο παιχνίδι που έγινε στην Πρίστινα για την 3η αγωνιστική του 2ο Ομίλου στη Γ’ Κατηγορία του Nations League.

Στο 8’ ο Ρασίτσα κέρδισε το πέναλτι από τον Ντέιβις και ο Μουρίκι στο 9’ έκανε το 1-0.

Στο 19’, πάλι ο Ρασίτσα ήταν πρωταγωνιστής, έκανε μια πολύ καλή σέντρα από τα δεξιά και ο Μπίτιτζι με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. 

Από εκεί και μετά, το Κόσοβο έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Δεν κινδύνεψε καθόλου από τη Β.Ιρλανδία εκτός από μια φάση στο 34’ που ο Μπάλαρντ έπιασε την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Ουϊκάνι.

Από την πλευρά του, το Κόσοβο θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ σε φάσεις που δημιούργησε με Ρασίτσα (30’), Μουσλία (32’) και Ντρέσεβιτς στο 43’.

Η Β.Ιρλανδία προσπαθούσε με την ικανότητα των παικτών της στο ψηλό παιχνίδι να απειλήσει το Κόσοβο. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα κλείσει με το 2-0, η Β.Ιρλανδία βρήκε γκολ και στο 44’ με την κεφαλιά του Λάβερι, από τη σέντρα του Σπένσερ, έκανε το 2-1.

Στο β’ μέρος ήρθε ένα ακόμη γρήγορο γκολ από τον Μουρίκι, στο 52’ που αξιοποίησε τη σέντρα του Καστράτι από τα δεξιά και έκανε το 3-1. Από εκεί και μετά το παιχνίδι, μέχρι το 83’, δεν είχε καμία φάση, είτε από τη μια, είτε από την άλλη πλευρά. 

Στο 83’ ήρθε το γκολ για το 3-2 από τον Μπάλαρντ.

Κι ενώ μέχρι τότε, η Β.Ιρλανδία δεν είχε δημιουργήσει φάση, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και στο 85’ και στο 86’ με τον Μακμέναμιν και τον Μπάλαρντ, αντίστοιχα, για να ισοφαρίσει. Από εκεί και μετά, δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι που είχε και 7 λεπτά καθυστερήσεων. 

Το Κόσοβο πήρε τη δεύτερη νίκη στον όμιλο, η Β.Ιρλανδία παραμένει χωρίς νίκη στον όμιλο και χωρίς νίκη σε 13 παιχνίδια συνολικά στο Nations League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.