Ανδόρα-Μολδαβία 0-0: “Κόλλησαν” στο μηδέν (hls)

Η Ανδόρα υποδέχτηκε την Μολδαβία στην δεύτερη αγωνιστική υποχρέωση για τις δύο ομάδες στην League D του UEFA Nation's League...

Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην έχουν τις απαραίτητες εμπνεύσεις αλλά και τον τρόπο να βρεθούν μπροστά στις δύο εστίες και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα. Η ομάδα του Κλεσένκο είχε την κατοχή της μπάλας σε αρκετά μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και να μην αντιμετωπίζει προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι χωρίς όμως να καταφέρνει να αξιοποιήσει στην άλλη πλευρά αυτή την υπεροχή της. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου αφού η Μολδαβία έμεινε με δέκα παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε για δυνατό μαρκάρισμα ο Στίνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν υποχρεωμένοι να προσέξουν την ανασταλτικοί τους λειτουργία και να μην αφήσουν χώρο στον αντίπαλο ώστε να τους δημιουργήσει προβλήματα. Η Ανδόρα όμως και πάλι δεν είχε τον τρόπο να βγει μπροστά και να δημιουργήσει κινδύνους και ευκαιρίες. Η ομάδα του Κλεσένκο πίεσε όσο της επέτρεπε το αριθμητικό της μειονέκτημα δημιούργησε κάποιες φάσεις με κυριότερη αυτή του Νικολαέσκου (64ο) την οποία εξουδετέρωσε ο Γκόμες.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση ισόπαλες χωρίς τέρματα με την Μολδαβία να φτάνει στους τέσσερις βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική να υποδέχεται την Λετονία την ώρα που η Ανδόρα πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό UEFA Nations League και η επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση είναι και πάλι εντός έδρας με το Λιχτενστάιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.