Κροατία – Γαλλία 1-1: Πιστοί στην παράδοση (hls)

Σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Nations League, Κροατία και Γαλλία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Σε σύνολο 9 αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων, οι Γάλλοι μετράνε έξι νίκες, ενώ τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή

Φτωχό σε θέαμα ήταν το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 18΄, ωστόσο ο Μενιάν έδιωξε σε κόρνερ από το σουτ του Μπούντιμιρ.

Οι “τρικολόρ” ισοφάρισαν τις αξιόλογες φάσεις στο 36΄ με τον Ντιαμπί, αλλά ήταν η σειρά του Λιβάκοβιτς να αντιδράσει και να απομακρύνει τον κίνδυνο, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ενκούκου που νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων μετά την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ντιαμπί, ήταν σε θέση οφ σαϊντ και το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε.

Πολύ νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄ οι Γάλλοι πήραν το προβάδισμα (0-1) με τον Ραμπιό (μετά από πάσα ακριβείας που έφυγε από τα πόδια του Μπεν Γεντέρ).

Οι δύο προπονητές στη συνέχεια προχώρησαν σε αλλαγές χωρίς να μπορέσουν όμως να βελτιώσουν το θέαμα που παρέμεινε φτωχό και είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε να περάσουν περίπου 20 λεπτά από τη στιγμή του γκολ (71΄) προκειμένου να δούμε την επόμενη καλή φάση, αλλά από το σουτ του Μόντριτς ο Μενιάν άπλωσε τα χέρια του για να διώξει την μπάλα μακριά. Στο 76΄ ο Λιβάκοβιτς μπλόκαρε παρά την διπλή προσπάθεια του Γκριεζμάν να τον νικήσει, ενώ στο 79΄ οι Κροάτες κέρδισαν πέναλτι από το μαρκάρισμα του Κλος στον Κράμαριτς και ο τελευταίος από τα 11 μέτρα ισοφάρισε σε 1-1 για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Πάντως οι γηπεδούχοι άγγιξαν τη νίκη στο 86΄ , όμως ο Βλάσιτς δεν κατάφερε να νικήσει στο τετ – α – τετ τον Μενιάν που για μια ακόμη φορά ήταν σε ετοιμότητα.

* O Μόντριτς βραβεύτηκε πριν από τον αγώνα για τις 150 συμμετοχές του με την φανέλα της εθνικής Κροατίας

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Βίντα, Μπάρισιτς, Ερλικ, Γιουράνοβιτς, Μόντριτς (79΄ Σούσοτς) Μπρόζοβιτς, Κοβάσεβιτς (79΄ Βλάσιτς), Μπρεκάλο (63΄ Όρσιτς), Μάγερ (63΄ Πάσαλιτς), Μπούντιμιρ (69΄ Κράμαριτς)

Γαλλία: Μενιάν, Ντιν, Κιμπεπέ, Πάβαρντ, Σαλιμπά, Ραμπιό, Ενκουκού, Κεντουζί, Τσουαμενί (62 Kαμαρά), Μπεν Γεντέρ (62΄ Γκριεζμάν), Ντιαμπί (80΄ Κλος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.