Όρθια η Κύπρος στο Ταλίν, σπουδαίο “διπλό” για Καζακστάν

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου απέσπασε λευκή ισοπαλία στη πρωτεύουσα της Εσθονίας και περιμένει τη ρεβάνς για να οριστικοποιήσει τη θέση της στο τρίτο γκρουπ.

ΕΣΘΟΝΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ 0-0

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκει στην Κύπρο με τον Φώτη Παππουλή να σημαδεύει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Η Εσθονία πίεσε για να φτάσει στην επίτευξη ενός γκολ και στο 86ο λεπτό τα κατάφερε με τον Σάπινεν. όμως μετά από την συνδρομή και του VAR ακυρώθηκε και το τελικό 0-0 παρέμεινε.

Εσθονία (Τόμας Χάμπερλι): Ιγκονεν, Κλάβαν, Ταμ, Μετς, Ογιάμα, Πασκότσι (80’Πούρι), Κάιτ, Κρέϊντα, Βασίλιεφ, Ανρί Ανιέρ (72′ Ζενιόφ), Σάπινεν (90′ Σόργκα)

Κύπρος (Νίκος Κωστένογλου): Μιχαήλ, Παναγιώτου, Γκόκιτς, Κυριάκου, Ιωάννου, Αντωνίου, Κάστανος, Αρτιματάς, Σωτηρίου (90′ Κακκουλή), Πίττας (70′ Χριστοφή), Παπουλής (90′ Σπόλιαριτς)

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου στη Κύπρο (AEK Arena, 19.00) με τον νικητή να παραμένει στο τρίτο γκρουπ του Nations League και τον ηττημένο να υποβιβάζεται στο τέταρτο γκρουπ.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 1-2

Ο Νικολαέσκου με ωραίο γκολ έδωσε το προβάδισμα στη Μολδαβία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (1-0, 45+1), όμως ο αμυντικός των Καζάκων, Σεργκέι Μαλί, έφερε την αναμέτρηση στα ίσα στα μισά του δευτέρου μέρους (1-1, 63ο λεπτό). Την ώρα που η Μολδαβία ψάχνει τρόπο να ξαναπάρει το προβάδισμα, έρχεται το αυτογκόλ του Ποσμάκ για να βάλει μπροστά στο σκορ το Καζακστάν που πέτυχε την ανατροπή (1-2, 79ο λεπτό).

Την ερχόμενη Τρίτη (29/3) θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο Καζακστάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.