MLS: Τέλος ο Ντε Μπουρ από Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Μετά τον αποκλεισμό από το MLS is back Tournament η Ατλάντα έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας Φρανκ Ντε Μπουρ.

Σε κοινή συναινέσει «διαζύγιο» προχώρησε η Ατλάντα Γιουνάιτεντ με τον προπονητή της, Φρανκ ντε Μπουρ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/7) η ομάδα της Major League Soccer. 

Ο Ολλανδός άρχισε την εφετινή σεζόν με διαδοχικές νίκες, πριν αυτή αναβληθεί, λόγω της πανδημίας COVID-19. Ωστόσο, ο σύλλογος υπέστη πρόωρο αποκλεισμό από το “MLS Is Back Tournament” στο Ορλάντο, μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη φάση των ομίλων, τον μήνα Ιούλιο.

Η τελευταία ήττα από το Σινσινάτι σήμανε και τον αποκλεισμό της με αποτέλεσμα ο Φρανκ ντε Μπουρ να “πληρώνει το μάρμαρο” για την εικόνα της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θυμηθείτε το πως γνώρισε την απρόσμενη ήττα η Ατλάντα στο MLS Is Back Tournament.

«Εκ μέρους της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φρανκ για την ηγεσία και τη δέσμευσή του στο σύλλογο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ατλάντα, Ντάρεν Έιλς, στη σχετική ανακοίνωση.

Ο πρώην Ολλανδός διεθνής ανέλαβε την Ατλάντα τον Δεκέμβριο του 2018, οδηγώντας τη στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της σεζόν 2019, στην Ανατολική Περιφέρεια, με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 18-12-4.

Στην πρώτη του σεζόν, μάλιστα, η ομάδα κέρδισε το US Open Cup και το Campeones Cup.

Η Ατλάντα γνωστοποίησε ότι θα ανακοινώσει σύντομα προσωρινό προπονητή, ενώ αρχίζει άμεσα την εύρεση του αντικαταστάτη του Ντε Μπουρ.

Πηγή: ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.