MSN και στο MLS!

Η επανένωση που θέλει ο Βραζιλιάνος!

Τάσεις… φυγής από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ έχει ο Νεϊμάρ, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και να γίνει εκ νέου συμπαίκτης των Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες! Το… MSN, το παρατσούκλι που ήταν γνωστοί οι τρεις τους, θα έχει νέα έδρα το Μαϊάμι και την Ίντερ, ομάδα στην οποία παίζουν ο Αργεντινός και ο Ουρουγουανός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», ο Βραζιλιάνος ψάχνει τρόπο να μετακομίσει στην Αμερική και να βρει τους φίλους και άλλοτε συμπαίκτες του, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ ως το 2025. Είναι αποφασισμένος να το πετύχει και ψάχνει τη… φόρμουλα για να το κάνει. Εφόσον το καταφέρει, στην Ίντερ Μαϊάμι θα βρει και άλλους γνψστούς του από την εποχή που έπαιζε στους Μπλαουγκράνα, τους Σέρχι Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Να σημειωθεί βέβαια πως αυτή την περίοδο ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είναι εκτός δράσης, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο, τον οποίο αποκόμισε τον περασμένο Οκτώβριο με την εθνική ομάδα της χώρας του απέναντι στην Ουρουγουάη. Φυσικά θα χάσει τη σεζόν, αν και στο MLS το πρωτάθλημα συνεχίζεται το καλοκαίρι, διάστημα το οποίο αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.