Στην Τσέλσι ο Πέτροβιτς, στο MLS ο Βατσλίκ

Στην Αγγλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζόρτζε Πέτροβιτς, καθώς η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα από την αμερικανική Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.

Οι Λονδρέζοι δεν δημοσιοποίησαν το κόστος της μεταγραφής, ενώ ο 23χρονος γκολκίπερ υπέγραψε επταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε», στο οποίο η Τσέλσι έχει οψιόν γι’ ακόμη ένα χρόνο. Πάντως, το αμερικανό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (MLS) αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι ο Πέτροβιτς αποχωρεί για την Τσέλσι έναντι 17,5 εκατ. δολαρίων (περίπου 16,2 εκατ. ευρώ) συν τα μπόνους.

Ο Πέτροβιτς, ο οποίος μετράει δύο συμμετοχές στην εθνική Σερβίας, έρχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να καλύψει κάποια από τα κενά που δημιουργήθηκαν κάτω από τα δοκάρια, μετά τις αποχωρήσεις του Εντουάρ Μεντί, ο οποίος μεταπήδησε στην Αλ-Αχλί, και του Κέπα Αριθαμπαλάγκα, ο οποίος πήγε δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρβος θα δώσει «μάχη» για τη θέση στο αρχικό σχήμα με τον Ισπανό Ρόμπερτ Σάντσεθ, ο οποίος εντάχθηκε μέσα στο μήνα στο δυναμικό της Τσέλσι, προερχόμενος από την Μπράιτον. Ο Πέτροβιτς αποχώρησε τον Απρίλιο του 2022 από την Τσουκαρίτσκι για να πάει στη Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, με την οποία κατέγραψε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήταν υποψήφιος για τα βραβεία του Νεοφερμένου της Χρονιάς στο MLS και του τερματοφύλακα της χρονιάς στο MLS.

Από την πλευρά της, η Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον έσπευσε να καλύψει το κενό του Πέτροβιτς αποκτώντας τον -γνώριμο στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του στον ΟλυμπιακόΤόμας Βατσλίκ. Ο 34χρονος Τσέχος γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους με την ομάδα που εδρεύει στη Βοστώνη.

Παράλληλα, για να… θωρακιστεί η ομάδα ακόμη περισσότερο κάτω από τα δοκάρια, οι διοικούντες τη Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον υπέγραψαν νέο συμβόλαιο, διάρκειας 1+1 έτους, με τον Ερλ Έντουαρντς Τζούνιορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.