Σπόρτινγκ Kάνσας Σίτι – Ρεάλ Σολτ Λέικ 1-2: “Σοκ” στο 91′ (HLS)

Σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε, η Ρεάλ Σολτ Λέικ πήγε… κόντρα στα προγνωστικά και με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι.

Σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε, η Ρεάλ Σολτ Λέικ πήγε… κόντρα στα προγνωστικά και με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, κατακτώντας συνάμα το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας του MLS Cup.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό με εκτέλεσε πέναλτι του Ράσελ, ενώ η “χρυσή” αλλαγή του Μαστροένι, Άντερσον Χούλιο ισοφάρισε σε 1-1 στο 72ο λεπτό.

Η Ρεάλ Σολτ Λέικ κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος, πίεσε το Κάνσας και κατάφερε στο 91′ με κεφαλιά του Γουντ να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι: Μέλια, Μάρτινς, Φοντάς, Ισιμά, Ζούσι, Κίντα (71′ Εσπινόζα), Σάντσεζ, Βάλτερ, Σαλόι, Πουλίδο (73′ Σέλτον), Ράσελ

Ρεάλ Σολτ Λέικ: Οτσόα, Ερέρα, Γκλαντ, Σίλβα, Μπρόντι, Μενέντεζ (57’Χούλιο), Λουίζ, Ρουίζ, Τσανγκ (57′ Μεράμ), Ράμπιν (72′ Γούντ), Κρέιλαχ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.