«Κατηγορώ» της Λιόν στον Γκομίς

Με ανακοίνωσή της η Ολιμπίκ χρεώνει στον Μπαφετίμπι Γκομίς το γεγονός πώς αναγκάστηκε να πουλήσει τον νεαρό Άντονι Μαρτιάλ στη Μονακό!

Με ανακοίνωσή της η Ολιμπίκ χρεώνει στον Μπαφετίμπι Γκομίς το γεγονός πώς αναγκάστηκε να πουλήσει τον νεαρό Άντονι Μαρτιάλ στη Μονακό!

Από το τέλος της περιόδου η Λιόν είχε κοινοποιήσει στον 27χρονο Γάλλο επιθετικό πώς μπαίνει στη λίστα των υπό μεταγραφή παικτών, παρά το ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ, μια και δεν υπολογίζεται στα πλάνα του συλλόγου.

Η Λιόν έφθασε σε συμφωνία και με τη Σουόνσι και με την Κάρντιφ για τον διεθνή παίκτη, ωστόσο ο ίδιος και στις δύο περιπτώσεις είπε «όχι», εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη, ως το 2014.

Για να μπορέσει, όμως, να φέρει στα ίσια τον ισολογισμό της ως τις 30 Ιουνίου 2013 το γαλλικό σωματείο έπρεπε να πουλήσει τον Γκομίς ή κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή της. Με τον Γκομίς ν΄ αρνείται ν΄ αλλάξει στο διάστημα αυτό ομάδα, η Λιόν αναγκάστηκε να πουλήσει τον φέρελπι Άντονι Μαρτιάλ στη Μονακό αντί πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα με ανακοίνωσή της εξηγεί την απόφασή της αυτή: «Αφού δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη μετακίνηση του Μπαφετίμπι Γκομίς ως τις 30 Ιουνίου, σκεφτήκαμε ξανά την πρόταση της Μονακό για τον Άντονι Μαρτιάλ. Ο παίκτης, πλέον, ανήκει στους Μονεγάσκους με την ομάδα μας να εισπράττει πέντε εκατομμύρια κι ένα ποσοστό από πιθανή μεταπώλησή του».

Ο Μαρτιάλ είναι ένας παίκτης, στον οποίο πίστευε η Λιόν και ο πρόεδρός της Ζαν Μισέλ Ολάς παρά το γεγονός ότι έχει παίξει πενήντα αγωνιστικά λεπτά σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Είναι 17 ετών, επιθετικός κι έχει συμμετοχές σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.