Θέλει Πρέμιερ Λιγκ ο Μπελχαντά

Μίλαν, Ίντερ, Γαλατασαράι είναι οι ομάδες που έχουν στο στόχαστρό τους τον Γιούνες Μπελχαντά, όμως ο παίκτης της Μονπελιέ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερσιπ.

Μίλαν, Ίντερ, Γαλατασαράι είναι οι ομάδες που έχουν στο στόχαστρό τους τον Γιούνες Μπελχαντά, όμως ο παίκτης της Μονπελιέ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερσιπ.

Ο 23χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός, πρωταθλητής Γαλλίας το 2012 με τη Μονπελιέ, δύσκολα θα συνεχίσει στη Λιγκ 1. Κάποια γαλλική ομάδα, μεγαλύτερους βεληνεκούς, δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πώς η υπόλοιπη ποδοσφαιρική Ευρώπη μένει απαθής στη διαφαινόμενη «φυγή» του από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως το 2009.

Ο διεθνής Μαροκινός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο συλλόγων του Μιλάνου, της Μίλαν και της Ίντερ, ενώ η Γαλατασαράι έχει από το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρό της τον ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος ο Μπελχαντά, πάντως, μοιάζει να θέλει περισσότερο να πάρει μεταγραφή στην αγγλική Πρέμιερ, απ΄ όπου ήδη έχει κινηθεί για την απόκτησή του η Άστον Βίλα.

Ο Γιούνες Μπελχαντά έκανε δηλώσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, στις οποίες τόνισε: «Η ομάδα μου θέλει 15 εκατομμύρια ευρώ για να με παραχωρήσει. Δεν μπορούν πολλές ομάδες στην Ευρώπη να πληρώσουν αυτό το ποσό. Έχω πει ξανά ότι προτεραιότητά μου είναι η Αγγλία, αλλά αν κάποια ομάδα από εκεί δεν συμφωνήσει με τη Μονπελιέ στα χρήματα αυτά τότε δεν θα πάω εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.