Διπλό χτύπημα της Μονακό στη Μαρσέιγ

Μετά την Πόρτο, η Μονακό χτυπά και εντός Γαλλίας, αφού έχει στο στόχαστρό της τον τερματοφύλακα και αρχηγό της Στιβ Μανταντά και τον αμυντικό Νικολά Ενκουλού.

Μετά την Πόρτο, η Μονακό χτυπά και εντός Γαλλίας, αφού έχει στο στόχαστρό της τον τερματοφύλακα και αρχηγό της Στιβ Μανταντά και τον αμυντικό Νικολά Ενκουλού.
 
Η πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια με φιλόδοξα σχέδια και έχει ξοδέψει ήδη 70 εκατ. ευρώ για τον Ζοάο Μουτίνιο και τον Τζέιμς Ροντρίγκες από την Πόρτο.
 
Ο 28χρονος Μανταντά έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από Αρσεναλ, Τότεναμ και Λίβερπουλ και για να φύγει απαιτείται ποσό της τάξης των 15 εκατ. ευρώ. Ο 23χρονος Ενκουλού έφυγε το 2011 από τη Μονακό για τη Μαρσέιγ.
 
«Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τη Μονακό στη Μαρσέιγ, ούτε από τη Μονακό ούτε στον έναν ούτε στον άλλο παίκτη», επέμεινε ο πρόεδρος της ομάδας της Μασσαλίας Βενσάν Λαμπρίν.
 
«Το περασμένο καλοκαίρι αρκετές ομάδες είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ενκουλού, αλλά ένα χρόνο μετά ακόμα περιμένω. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μανταντά. Πέρυσι που είχαμε οικονομικά προβλήματα μπορούσαμε να ακούσουμε προτάσεις, αλλά φέτος δεν τίθεται τέτοιο θέμα», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.