Χαρούμενος στο Παρίσι ο Μπέκαμ

Ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος μέσος δε φαίνεται να ενοχλείται από το γεγονός πως δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και δήλωσε πως θέλει να προσφέρει όσο περισσότερο μπορεί στην ομάδα του.

Αρχικά, ο Μπέκαμ δήλωσε για την έως τώρα καριέρα του στη γαλλική ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θεωρώ πως η απόφασή μου να υπογράψω συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Παρισιού ήταν απόλυτα ορθή. Αυτό, ανεξάρτητα από το πόσο αγωνίζομαι. Σκοπός μου είναι να βοηθάω την ομάδα όσο και όπως μπορώ.. Εγώ από τη μεριά μου φροντίζω να είμαι έτοιμος για όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου. Από την αρχή είχα τονίσει πως δεν είναι απαραίτητο να αγωνίζομαι από την αρχή, αλλά να προσφέρω όπως μπορώ. Αν κάποια στιγμή καταφέρω να αποκτήσω πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, θα είναι ακόμα καλύτερο».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο Ζλάταν είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Σχεδόν κάθε φορά είναι αυτός που μας δίνει τη νίκη. Το παιχνίδι με τη Νανσί ήταν δύσκολο και επικίνδυνο. Αυτός, όμως, με τις δικές του ενέργειες, κατάφερε να το πάρει. Είναι ένας απίστευτος παίκτης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.