To ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν κι άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το τετραήμερο 11-14/12, το γαλλικό ντέρμπι, καθώς και άλλους 11 αγώνες από το γαλλικό, το ολλανδικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα .

Δείτε live το τετραήμερο 11-14/12, το γαλλικό ντέρμπι, καθώς και άλλους 11 αγώνες από το γαλλικό, το ολλανδικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα 

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το τετραήμερο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 12 αγώνες, από το γαλλικό Championnat (https://www.youtube.com/watch?v=z8DA3_lxMMA), το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga (https://www.youtube.com/watch?v=9x_H_QSIxz0) και το ολλανδικό πρωτάθλημα της Eredivisie (https://www.youtube.com/watch?v=W0RIOmjy76k).
 
Για την 18η αγωνιστική του συναρπαστικού γαλλικού Championnat, θα προβληθούν τέσσερις αγώνες, όπου δεσπόζει το ντέρμπι, Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν, που θα προβληθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 22:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Στο “Παρκ ντε Πρενς” θα αναμετρηθούν οι ομάδες που έχουν κατακτήσει τα δέκα από τα τελευταία δεκαπέντε πρωταθλήματα. Η Παρί είναι αήττητη στα τελευταία επτά ντέρμπι στο Παρίσι με τη Λιόν. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν προελαύνει αήττητη από τον Μάρτιο του 2015! Η Λιόν δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα με τον κόουτς Ουμπέρ Φουρνιέ να αισθάνεται πιο άνετα μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στα άλλα τρία παιχνίδια, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 21:30 θα καλυφθεί από το Novasports 3 ο αγώνας Ρεν – Καέν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Οι Ρενέ αγνοούν τη νίκη για περισσότερο από ένα μήνα ενώ οι Νορμανδοί παραμένουν στο podium της βαθμολογίας παρά το ότι δε νίκησαν στα δύο τελευταία παιχνίδια τους. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί στις 17:00 από το Novasports 4 το παιχνίδι Ρεμς – Νις σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Χωρίς νίκη η Ρεν στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της, υποδέχεται τη Νις που αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από 3 ματς. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Ναντ – Τουλούζ σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Οι γηπεδούχοι έχουν πίσω τους τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και αγνοούν τη νίκη εκτός έδρας εδώ και δύο μήνες. Η Τουλούζ, σε δεινή θέση στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία, θα επιδιώξει να αποφύγει τη δέκατη ήττα στο πρωτάθλημα.

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 13η αγωνιστική και τα κανάλια Novasports θα προβάλλουν πέντε αναμετρήσεις. Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 22:30 θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Μποαβίστα – Εστορίλ  σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Χωρίς νίκη για επτά παιχνίδια η Μποαβίστα και με νέο προπονητή τον παλιό της παίκτη Βολιβιανό Έρβιν Σάντσεζ υποδέχεται την Εστορίλ που επίσης αγνοεί τη νίκη για έξι παιχνίδια. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 22:45 το Novasports 3 θα καλύψει τον αγώνα Σετούμπαλ – Μπενφίκα σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Μετά την πρόκρισή της στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα των Μήτρογλου, Σάμαρη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σετούμπαλ έχοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (27 γκολ σε 11 αγώνες). Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα των ισοπαλιών (6 σε 12 αγώνες) ενώ η τελευταία φορά που νίκησε την Μπενφίκα ήταν τον Μάιο του 2005. Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα καλυφθεί από το Novasports 7 ο αγώνας Νασιονάλ Μαδέιρα – Πόρτο σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Η Πόρτο είναι αήττητη στο πρωτάθλημα με 9 νίκες σε 12 ματς. Προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες και θέλει να παραμείνει κοντά στην πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Η ομάδα της Μαδέιρα είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και έχει συγκεντρώσει στο γήπεδό της τους 11 από τους 15 βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Στις 20:15 το Novasports 3 θα μεταδώσει το παιχνίδι Σπόρτινγκ – Μορεϊρένσε σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Σε 13 συνολικά μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας η Σπόρτινγκ μετράει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 27-14. Πέρυσι, στο Ζοζέ Αλβαλάντ, για τη 13η αγωνιστική οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1. Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 22:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD την αναμέτρηση Ακαδέμικα – Μπελενένσες σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.  Ισόπαλα έχουν τελειώσει τα τέσσερα τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η προτελευταία της βαθμολογίας Ακαδέμικα έχει 1 νίκη ενώ η 13η Μπελενένσες του Σα Πίντο μετράει 3 τρίποντα σε 12 ματς.

Στην 16η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 20:45 η  Αϊντχόφεν θα αναμετρηθεί με τη Ρόντα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Η Αϊντχόφεν είναι αήττητη από τις 19 Σεπτεμβρίου και για 9 συνεχόμενους αγώνες. Η Ρόντα έχει να νικήσει από τις 30 Αυγούστου ενώ δεν έχει σκοράρει στα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσουν δύο παιχνίδια της Eredivisie. Στις 13:30 το Novasports 3 θα μεταδώσει τον αγώνα Ουτρέχτη – Άγιαξ σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου. Ο “Αίαντας” είναι η μοναδική αήττητη ομάδα εκτός έδρας με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ οι γηπεδούχοι δεν έχουν γνωρίσει φέτος την ήττα εντός έδρας. Στις 15:30 το Novasports 4 θα καλύψει το παιχνίδι Χρόνιγκεν – Φέγενορντ σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.  Οι γηπεδούχοι διατηρούν ακόμη το αήττητο εντός έδρας και μετρούν στο σπίτι τους ένα σερί 6 νικών. Η Φέγενορντ προέρχεται από τρεις σερί νίκες στις οποίες έχει πετύχει 11 γκολ, 5 εκ των οποίων ο Κράμερ.

Οι αγώνες Σετούμπαλ – Μπενφίκα, Ουτρέχτη – Άγιαξ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μορεϊρένσε, Ακαδέμικα – Μπελενένσες θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV) και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι αναμετρήσεις  Ρεν – Καέν, Ρενς – Νις, Ναντ – Τουλούζ, Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν, Αϊντχόφεν – Ρόντα, Ουτρέχτη – Άγιαξ και Χρόνιγκεν – Φέγενορντ, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα, όλα τα γκολ και τα στιγμιότυπα από τα ξένα πρωταθλήματα στα παρακάτω links:
Premier League Ρωσίας στο www.novasports.gr/WebTV-PremierLeagueRussia
Eredivisie Ολλανδίας στο www.novasports.gr/WebTV-Eredivisie
Ligue 1 Γαλλίας στο www.novasports.gr/Ligue1-18 και στο www.novasports.gr/WebTV-Ligue1
Primeira Liga Πορτογαλίας www.novasports.gr/PrimeiraLiga13 και στο www.novasports.gr/WebTV-PrimeiraLiga

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.